Mireasa Pentru Fiul Meu, 9 ianuarie 2014: Traian, fortat sa se impace cu Corina? VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, 9 ianuarie 2014: O noua editie Mireasa Pentru Fiul Meu a continuat joi, 9 ianuarie 2014, la Antena 1. In prim-plan au fost si astazi Raymond, Constantina, Traian si Corina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 9 ianuarie 2014: Au fost momente grele pentru Constantina, care nu a mai rezistat presiunii si a izbucnit in lacrimi, in direct! In tot acest timp, Traian este acuzat ca a fost impins sa se impace cu iubita lui, Corina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 9 ianuarie 2014: Raymond primeste o scrisoare controversata

Scrisoarea controversata intitulata ”Esti condamnat” , pe care a primit-o Raymond, in care era criticata Constantina, a starnit o mica discutie aprinsa intre cei doi.

Pentru ca nu a mai rezistat sa auda modul dur in care era criticata, aceasta a izbucnit in lacrimi, fiind deranjata in special de comportamentul iubitului ei.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 9 ianuarie 2014: ”Esti condamnat!”, titlul poeziei primite de concurent din partea unei admiratoare! 

Formeaza cel mai solid cuplu din Casa, insa Raymond si Constantina par sa intampine dificultati in aceasta perioada. Barbatul a primit un cadou din partea unei admiratoare, spre surprinderea partenerei sale. Mai exact, el a primit o floare si o poezie intitulata 

”Esti condamnat!”, ce a avut numeroase subintelesuri.

Mireasa Pentru Fiul Meu, 9 ianuarie 2014. Robert: “Traian a fost impins sa se impace cu iubita lui, Corina!” 

Mama Corinei a iscat noi discutii aprinse in Casa, dupa ce a marturisit ca nu este de acord cu relatia fiicei sale. De atunci, toti concurenti s-au impartit in doua tabere…sau chiar trei.

In timp ce unii l-au sfatuit sa nu renunte asa de usor la povestea de iubire si sa lupte sa dovedeasca ca sentimentele pentru Corina sunt puternice, altii nu au avut de spus nimic privind aceste discutii.

In acelasi timp, Robert a afirmat ca Traian a decis sa se impece cu partenera sa, din cauza celor din jur, fiind ”impins” sa reia relatia cu ea.