MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IANUARIE 2015. Elena: Parintii m-au invatat sa-i respect pe cei mai in varsta decat mine!

Unul dintre concurentii MPFM4 care au inregistrat o transformare spectaculoasa, in ultimele este Elena. Ramasa in Casa fara Lucian, cel alaturi de care forma un cuplu, dar si fara cele mai bune prietene ale sale Valentina si Raluca, Elena a trebuit sa-si schimbe radical atitudinea.

Noua imagine a ei ne-o prezinta o Elena mult mai rezervata in privinta discutiilor purtate in contradictoriu cu ceilalti colegi de competitie. Mai mult decat atat, ea face tot posibilul sa se apropie de cele trei mame ramase in emisiune.

Apropiatii show-ului nu pot insa sa nu observe ca Elena manifesta serioase stangacii in replicile prin care incearca sa para de partea mamelor.

Pe internet au fost postate doua dintre afirmatiile Elenei care au atras imediat si comentarii negative: “eu nu am zis ca ai avut vreo reactie in fata mamelor dar vorbeam strict de mine ca nu as reactiona cum ai facut-o tu” si “eu as lasa capul in jos si as tace! Asa m-au invatat parintii sa ii respect pe cei in varsta !”.

Cele doua interventii vin in contextul in care, inca de la debutul sezonului, era consacrata atitudinea sfidatoare a Elenei la adresa celor din Casa, inclusiv a mamelor prezente in competitie.

Elocvent a fost comportamentul ei, saptamani la rand, fata de doamna Nagie, mama lui Lucian, fapt care, la final, a creat o repulsie a acesteia fata de fosta iubita a fiului ei.

Este evident insa ca Elena incearca sa “se regrupeze” in vederea urmatoarelor sesiuni de eliminari, din punctul ei de vedere, cel mai bun lucru pe care l-ar fi avut de facut fiind alaturarea de mamele ramase in competitie.