MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2014. Andrei si Cristina au trecut peste cearta dintre familiile lor

Andrei si Cristina au fost “eroi”, fara sa isi doreasca acest lucru, intr-o mare parte a editiei de luni a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”. S-a continuat analiza materialelelor care demostrau starea de tensiune dintre familiile celor doi iubiti dar si a certei avute de mama lui Andrei cu “nasii” celor doi, care locuiesc la Londra.

Andrei si Cristina au fost pusi intr-o situatie ingrata si, desi au recunoscut ca au trecut peste acest subiect fara probleme in interiorul cuplului, imaginile oferite cu chipurile celor doi tradau tristetea si regretul ca familiile lor sunt departe de a se intelege, asa cum si-ar fi dorit ei.

Alexandra si sotul ei Costi au oferit un interviu de cateva minute in care si-au expus punctul de vedere il legatura cu faptele intamplate in principal in capitala Angliei.

Cei doi au afirmat ca nu ei au fost cei care i-au invitat la Londra pe Bogdan, fratele lui Andrei, si nici pe parintii acestuia insa, dupa ce acestia au ajuns in Anglia, au facut tot posibilul pentru a-i ajuta in demersurile de a-si gasi un loc de munca.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2014: Laur o ameninta pe Oana cu despartirea

Nu dupa foarte mult timp, au incept neintelegeri intre ei, in principal din motive financiare, urmarile fiind mesaje transmise intre cele doua parti, in care s-au folosit cuvinte jignitoare.

Mai mult decat atat, Alexandra a reclamat faptul ca Vasilica, mama lui Andrei, le-a cerut inapoi banii pe care ii daduse drept dar la nunta lor.

“Nasii” de la Londra au afirmat chiar ca tatal lui Andrei a dat vina pe Cristina pentru ca numarul fanilor cuplului pe care il formeaza cu Andrei a scazut drastic si ca Bogdan a jignit-o pe mama Cristinei.

Desi dovezile oferite de Alexandra si Costi erau cat se poate de elocvente, mama lui Andreu nu vrut sa recunoasca jignirile aduse.

Atat Andrei cat si Cristina au incercat sa treaca cat mai delicat peste acest subiect delicat.

Andrei a afirmat chiar ca toate partile implicate poarta o anumita parte de vina si ca adevarul este undeva la mijloc: “Cu siguranta adevarul este la mijloc. Nu cred ca fratele meu a jignit-o degeaba pe Alexandra. Sunt cu totii vinovati si trebuie sa-si rezolve singuri problemele ca eu nu-s Dumnezeu ca sa le rezolv eu.”

Galateanul a fost categoric si in privinta acuzelor familiei lui la adresa scaderii numarului de voturi pe care el si Cristina il primesc in aceasta competitie.

Andrei: “Nu trebuie sa fie problema familiei daca am scazut la voturi din cauza Cristinei. Familiile sa stea linistite acasa si sa-si vada de treaba.”

Vadit stanjenit, a abordat si subiectul in care Bogdan, fratele sau, o jignise pe mama Cristinei: “Imi pare rau ca mama Cristinei a fost jignita. Fratele meu si-a cerut scuze si sper sa nu se mai ajunga la asa ceva vreodata.”

Andrei si Cristina au tinut totusi sa traga o concluzie comuna: “Credem ca se va putea trece peste aceasta situatie. De dragul nostru, familiile se vor impaca si se vor intelege.”