MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2014: Laur o ameninta pe Oana cu despartirea

Debut de saptamana tensionat in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu”, stare care a cuprins si cuplul care parea, inca de la formare, intr-o continua “luna de miere”.

Este vorba despre relatia dintre Oana-Laur, cea care pana nu demult deborda de fericire si de cuvinte dragastoase.

Incet dar sigur apar primele contre intre ei, lucru remarcat nu numai de camerele de luat vederi amplasate in Casa ci si de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida care a promovat un material in care cei doi indragostiti s-au contrat intr-un subiect in care fiecare a tras concluzia ca partenerul nu a inteles bine ce vrea sa spuna.

Cel mai important lucru nu l-a reprezentat cotrazicerea celor doi ci, mai degraba, unele concluzii trase. Mai mult decat atat, s-a auzit din nou cuvantul “despartire”, rostit de Laur parca pentru a o pune in garda pe Oana asupra reactiilor pe care le va avea in continuare.

Oana: “Chiar daca am gresit trebuia sa ma articulezi asa in fata tuturor? Mi-ai dat asa peste nas in public…Nu am voie sa raspund, nu am voie sa spun ce vreau, nu stiu ce nu s-a mai intamplat…”

Laur: “Din momentul asta ne despartim.”

Oana: “Cum adica ne despartim? Da tu crezi ca te joci cu mine?”

Retrasi in camera, Laur a incercat sa-i explice Oanei ca obiceiul ei de a exagera orice subiect dauneaza nu numai relatiei dintre ei dar si comportamentului pe care aceasta il afiseaza zi de zi.

In timpul emisiunii desfasurate in direct, Laur a dres oarecum situatia, explicand ca a fost doar un mod ironic prin care a incercat sa-si atentioneze iubita de unele carente, pastrand si concluzia trasa in timpul micului conflict.

Laur: “Eram ironic atunci. Vreau sa-mi cer scuze pentru ca am intervenit peste ea in emisiune insa nu mi s-a parut ca i-am dat peste nas. Oana uneori exagereaza si ar trebui sa nu mai exagereze, cel putin fata de mine.”