MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2015. Radu, acuzat de furt. Concurentul explica de ce a ajuns la acest gest extrem

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2015.  Daca ati ratat MPFM din 9 IUNIE 2015, MONDONEWS va prezinta un scurt rezumat. 

Doamna Angela, mama Catalinei, a parasit casa Mireasa pentru fiul meu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2015. Radu a spus ca s-a saturat de spalat vase dupa altii si a inceput sa le arunce la gunoi. Cristi a spalat cele mai multe vase si a dat de inteles ca Danut si Teodor sunt cei care nu se ocupa de curatenie.

Cristi a marturisit ca farfuria aruncata la gunoi de Radu era a lui Danut.

Carmen s-a temut ca va fi eliminata din cursa pentru masina si s-a plans lui Danut.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2015. O telespectatoare fidelă a mărturisit că Radu de la “Mireasă pentru fiul meu” ar fi furat nişte bani dintr-un bar şi un ceas, iar acesta a negat vehement totul pe moment. După emisiune, concurentul a mărturisit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat.

După ce a fost acuzat de furt, Radu a explicat ce s-a petrecut între el şi managerul localului respectiv, dar şi de ce a apelat la acest gest. Concurentul i-a mărturisit totul Simonei, în pauza de publicitate.

 MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 IUNIE 2015. “Managerul nu îmi dădea banii, de aceea am luat bani. Am fost la o petrecere şi o gagică mi-a pus un ceas pe mână. Eu am plecat acasă, dar am uitat că am ceasul pe mână. Fata a venit la mine şi a fost supărată că i s-a rupt ceasul, nu că i l-am luat eu. De la serviciu trebuia să primesc 15 milioane, dar am primit numai 6, aşa că am luat patru milioane. M-au luat bodyguarzii şi mi-au dat de m-au zăpăcit. L-am chemat pe unchi-miu şi le-a zis să nu mă mai atingă cu un deget. Am cazierul curat”, a declarat Radu

sursa: spynews.ro