MIREASA PENTRU FIUL MEU, 9 OCTOMBRIE 2013. Strategiile concurentilor in viziunea telespectatorilor!

Desi actuala editie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu poate fi considerata inca la inceput, admiratorii de pe cea mai importanta retea de socializare fac numeroase comentarii cu privire la strategiile fiecarui concurent.

Sunt vizate, de asemenea, sansele la victorie si posibilele eliminari din “casa”.

Dintre fete, Constantina s-a bucurat inca de la inceput de aprecierile multora dintre fani. De altfe, frumoasa olteanca a beneficiat de mai multe ori de statutul “mireasa saptamanii”, ca rod al simpatiei starzite in randul telespectatorilor.

Are insa parte si de cateva comentarii, in mare parte rautacioase, ale celor care inca o vad drept o fata prefacuta.

I se reproseaza, chiar si acum, gafa facuta in primele saptamani de emisie, concretizata prin alegerea lui Robert ca posibil baiat cu care ar urma sa faca pereche.

Andrei este, de departe, cel mai apreciat concurent. Conduce detasat la capitolul voturi venite din partea telespectatorilor motiv pentru care multi il vad drept principala tinta pentru fetele care tin cu tot dinadinsul sa-si pastreze locul in emisiune cat mai mult timp posibil.

Andrei a refuzat, din start, o posibila implicare sentimentala cu bruneta Constantina, si, cu fiecare zi ce trece, se pare ca si un viitor alaturi de Denisa pare putin probabil.

Nu la fel stau lucrurile intre Alin si Oana, din ce in ce mai apropiati in ultimele zile. Multi ii vad pe cei doi intr-un cumplu reusit, de ceva mai multe critici “bucurandu-se” Alin, vazut inca sub papucul mamei sale.

In definitiv, in afara de cuplurile Laurentiu-Marianita si Grigore-Mariana, alcatuite datorita sentimentelor reale, ceilalti concurenti sunt vazuti in ipostaza strategilor al caror principala tinta este continuarea in emisune cat mai mult timp.