MIREASA PENTRU FIUL MEU. Alin: Oana vrea doar sa-l enerveze pe Laur

Tensiunile existente in cuplul Oana-Laur s-au reflectat si in timpul sarbatorii relatiei lor. Initial cearta celor doi indragostiti a parut una obisnuita insa replicile au capatat treptat amploare transformandu-se intr-un adevarat scandal.

Sarbatorirea relatiei lor a coincis cu o activitate pe care staful emisiunii o pregatise tuturor concurentilor, in afara Casei. Oana si Laur au inceput extrem de prost activitatea caci, nu apucasera sa iasa pe poarta Casei si ei erau deja certati.

Initial cearta celor doi amorezi a plecat de la tinuta vestimentara adoptata de Oana, total nepotrivita, cel putin din punctul d evedere al lui Laur.

Cei doi s-au certat foarte tare, minute in sir, insa nu au ajuns la un consens.

“Te schimbi cum vrei tu, dar sa nu te vad cu platformele alea. Nu iesi asa cu mine pe strada, nu vin bine blugii cu platformele astea. Sa nu te vad asa! Dar tu chiar nu intelegi ca nu-mi place. Acum ma duc si arunc blugii, jur! ii rup, faci intentionat. Ma enervezi chiar de ziua mea. Acum ii dai jos de pe tine si ma jur ca-i rup”, a spus Laur nervos.

“Dar mie imi place, le iau pe astea. Mi-ar placea sa-mi iau blugii. Ma imbrac cum vreau eu, ai inteles? Nu-mi spui tu mie cum sa ma imbrac”, s-a aparat Oana.

Concurentii i-au dat dreptate lui Laur, Alin sustine ca Oana a exagerat si a alimentat aceasta cearta doar pentru a-si enerva iubitul.

“Ii dau dreptate lui Laur, Oana a facut toate astea doar sa-l enerveze”, a spus Alin.