MIREASA PENTRU FIUL MEU. ALIN: Prietena mea nu trebuie sa comenteze cand o sa ma duc la fotbal!

Alin a trait unele dintre cele mai triste momente ale sale in acest sezon de Mireasa pentru fiul meu. Microbist convins, a trebuit sa renunte in favoarea celorlalti competitori din Casa la una din marile sale dorinte: vizionarea celei de-a doua semifinale a Campionatului Mondial de Fotbal.

Era singurul care isi dorea cu ardoare sa vada partida de fotbal, toti ceilalti preferand sa vizioneze un film.

Alin a cedat tocmai pentru a nu crea nicio discutie desi era cat se poate de vizibil faptul ca a fost afectat de optiunea celorlalti.

A preferat sa iasa in gradina Casei pentru a se calma insa a avut parte de un partener de discutie dispus sa il inteleaga: Gina.

Alin: “Poate sa fie cel mai bun, extra smecher film din lumea asta si poate sa mi-l recomande nu stiu cati oameni, tot un meci de fotbal o sa prefer intotdeauna dar aici nu ai de ales. Nu vreau sa ma cert cu nimeni. Ce ghinion am si eu!”

Daca ar fi fost dupa Gina s-ar fi creat conditiile ca toti cei din Casa sa vizioneze ceea ce isi doresc: unii film iar altii meci de fotbal.

A tinut sa precizeze ca nici ea nu este straina de fenomenul “fotbal” si ca si tatal ei iubeste foarte mult acest sport.

Simtindu-se inteles, Alin s-a hotarat sa creioneze una dintre conditiile pe care viitoarea sa iubita ar trebui sa le indeplineasca: “VIITOAREA MEA PRIETENA TREBUIE SA INTELEAGA UN LUCRU. CA DE EXEMPLU, DACA MA SUNA UN PRIETEN SA MA SCOATA LA FOTBAL, NICI NU TREBUIE SA COMENTEZE.”

 

Soarta a facut insa ca nici cei care erau pregatiti sa se uite la televizor sa nu se bucure de acest “cadou” venit dinspre staf. Din cauza unor probleme tehnice, cei din Casa nu au putut viziona decat jumatate din film.

Sursa foto: Captura Antena 1