MIREASA PENTRU FIUL MEU. Alin si Andrei tanjesc dupa mesajele de la prietenii de afara

mireasa pentru fiul meu, sezonul 3: Pornita initial ca o simpla discutie amicala intre Alin si Andrei, in timp ce serveau masa, dialogul a scos la iveala o mica drama prin care trec ambii concurenti.

Desi ambii se laudau in urma cu 11 luni ca au multi prieteni si un numar considerabil de amici, realitatea le-a demonstrat ca, pe parcursul competitiei, loialitatea acestora a fost cel putin indoielnica.

Crezand ca este singurul care are o astfel de problema, Alin a vrut sa vada ce crede Andrei despre acest subiect si a aflat ca si acesta are regrete asemanatoare.

Fire sociabila, Andrei este suparat pe prietenul sau cel mai bun, Luca, aflat in prezent in Spania, dar si pe varul sau cu care se intelegea foarte bine, niciunul dintre acestia netrimitand niciun mesaj sau macar un mic cadou “la misto” cu dedicatie speciala.

Si Alin s-a confruntat cu aceeasi problema, desi si el se putea lauda, cu un an in urma, cu multi prieteni alaturi de care a lucrat sau si-a petrecut timpul liber.

Andrei si Alin au concluzionat ca nu exista scuze pentru o perioada de uitare atat de lunga, insa niciunul dintre ei nu s-a aratat foarte suparat pentru aceasta situatie, cuvantul perfect fiind insa “dezamagire”.

Mai mult, Alin a avut puterea sa-l felicite pe prietenul sau Laurentiu pentru nasterea copilului, in timp ce Andrei a fost categoric la adresa lui Luca: “Oricum vreau sa-i spun ca il iubesc cu adevarat. Las ca ies eu afara!”.