MIREASA PENTRU FIUL MEU. ANDREI: In ultima vreme, Grigore este complet schimbat

Cel mai discret cuplu ramas in acest moment in Casa este cel format dintre Grigore si Mariana. Pana in prezent, Mariana a jucat rolul partenerului matur si preocupat mai mult de viitor in timp ce Grigore a fost acuzat adesea de imaturitate, intr-una dintre interventiile telefonice, parintii iubitei sale atragandu-i chiar atentia ca este timpul sa faca schimbari in comportament avand in vedere ca, nu peste mult timp, va deveni un adevarat stalp al familiei.

Chiar daca Mariana dar si alti concurenti au scos in evidenta faptul ca Grigore face eforturi pentru a-si corecta anumite carente comportamentale, spiritul mai glumet al acestuia ofera inca episoade care ar putea fi considerate de unii ca fiind copilaresti.

In timpul emisiunii desfasurate in direct, Grigore a recunoscut ca, de curand, a descoperit placerea de a deveni generos, pana in prezent, zgarcenia lui in Casa fiind proverbiala intre colegii de competitie.

Grigore a marturisit ca in acest moment ar putea renunta cu usurinta la dulciurile pe care si le-a cumparat zilele trecute.

Profitand de moment, Andrei a “trecut la atac” insa Grigore i-a demostrat ca este decis sa treaca la fapte, in detrimentul vorbelor.

Andrei: “Vreau sa-mi dea mie toate cornurile.”

Mirela Boureanu: “Ii dai toate cornurile lui Andrei?”

Grigore: “I le aduc acum?”

Mirela: “Poti sa i le aduci acum ca nu este nicio problema.”

Vazand disponibilitatea lui Grigore si ceilalti concurenti i-au cerut acestuia dulciuri:

Laur: “Oana vrea batoanele cu ciocolata si eu pe cele cu fructe.”

Grigore: “Va dau tot, nectarine, caise, pepene galben, anananas, pere.”

Jumatate glumind, jumatate in serios, Andrei a tinut sa sublinieze transformarea pozitiva a lui Grigore

Andrei: “In ultima vreme Grigore chiar este un alt om chiar si fizic caci ii facea rau sa manace atat de multe dulciuri cum facea inainte!”.

Sursa foto: Captura Antena 1