MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei marturiseste ca nu se poate lasa din fumat

Andrei traieste clipe grele in Casa de la “Mireasa pentru fiul meu” insa acestea nu se datoreaza stresului legat de apropiata finala ci de faptul ca nu se poate lasa de fumat, in ciuda promisiunilor facute iubitei lui.

Desi reusise sa nu mai puna tigara in gura timp de cateva zile, lipsa activitatilor care ar fi avut darul de a-l tine ocupat dar si perioada lunga de timp cat a avut acest viciu, a dus la incalcarea tuturor promisiunilor.

Andrei si-a justificat reluarea acestui viciu de stresul din competitie, cel mai surprinzator lucru fiind modalitatea prin care a incercat sa-si procure o tigara, in contextul in care renuntase la a-si mai achizitiona tutun.

“Am fumat si din gunoi chistoace. Sunt foarte stresat. Am si probleme pe care nu vreau sa le fac publice. Fumez de 14 ani, e greu sa ma las”, a marturisit Andrei, care acum spera sa nu-i fie luata si singura tigara pe care a primit-o într-un pachet.

Andrei a mai fost subiectul unui scandal. Laur l-a acuzat ca nu primeste mesaje sa plece din camera fetelor cand adoarme acolo. “Eu la cateva minute dupa ce adorm, primesc mesaje”, s-a plans Laur.

Sursa stire: spynews.ro