MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei, marturisire incendiara despre marele sau regret!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei, marturisire incendiara despre marele sau regret!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La inceputul acestei saptamani, cuplul Andrei – Cristina, impreuna cu Alin, au avut rolul de a asigura aprovizionarea Casei cu alimente si produse de uz casnic.

Asa cum era de asteptat, Andrei si Cristina au fost asteptati in interiorul magazinului de cativa admiratori fideli, care au tinut sa-i incurajeze si sa le dea sfaturi inaintea ultimei luni pe care acestia o vor trai in Casa emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

Cea mai activa dintre fane a fost, ca de obicei, Mihaela, aceasta manifestandu-si surprinderea pentru faptul ca mama Cristinei o suspecteaza ca vrea sa faca rau cuplului pe care Cristina il formeaza cu Andrei.

De remarcat ca toti fanii prezenti in marketi-au sfatuit pe cei doi concurenti sa nu mai dea ascultare mesajelor citite de Mirela, in timpul emisiunilor desfasurate in direct, fiind de parere ca prin acestea se aduc stari de tensiune in interiorul cuplului.

A fost momentul in care Andrei si-a exprimat si el unul dintre marile regrete referitoare la evolutia sa pe parcursul acestui sezon al emisiunii.  Galateanul crede ca a descoperit “arma” cu care ar fi putut “rapi” mai multe voturi din partea fanilor.

Andrei: “Asta a fost marea mea problema de-a lungul acestei emisiuni: nu am stiut sa plang!”.

In timpul comentarii materialului, Andrei a tinut sa precizeze de simpatia pe care mama Cristinei i-o poarta si impreuna cu aceasta i-a transmis un mesaj cat se poate de graitor: “Noi o iubim si o pupam. Daca nu va mai veni ea la cumparaturi sa ne vada, o sa venim noi la ea. Nu mai este mult, mai este doar o luna. Asteptati-ne!”.

Mirela Boureanu a mers mai departe cu intrebarile incomode, insa raspunsul lui Andrei a fost unul, pe cat de amuzant, pe atat de sugestiv pentru actuala situatie.

Mirela: “Andrei, esti convins suta la suta ca mama Cristinei te vrea de ginere?”
Andrei: “Cu siguranta. Cine nu l-ar vrea de ginere pe Andrei? Si mie mi-ar placea un ginere ca Andrei.”