MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei nemultumit ca iubita ii incalca principiile

Nu trece nicio saptamana in care Andrei si Cristina sa nu cada prada orgoliilor, totul culminand cu discutii in contradictoriu interminabile.

Considerand, la un moment dat, ca iubita lui nu ii acorda suficienta atentie, Andrei a rabufnit.

Andrei: “Daca stii ca eu merg pe niste principii si nu poti sa le indeplinesti spune-mi. Eu nu pot sa fiu asa si vedem cum facem.”

Cristina: “Crezi ca eu stateam cu tine de ochii lumii? Daca vrei, ne despartim acum si ma cer acasa. Trebuie sa indeplinesc principii? Da tu esti printul si eu trebuie sa le urmez?”

Andrei: “Nu. Sunt iubitul cu care vei trai toata viata.”

Cristina: “Dar trebuie sa urmez reguli ca sa traiesc cu tine?”

Andrei: “Ai inceput cu de-astea…”

Cristina: “Da ce vrei sa fac mai mult decat ca te accept si suport toate toanele?”

Andrei: “Pai ma accepti si ma suporti vezi?”

Cristina: “Da te accept, te iubesc si te suport, ce vrei sa-ti mai fac? Ma tin dupa tine, tu gresesti, tot eu vin sa te impac.”

Cearta parea ca incepe sa se aplaneze insa Andrei si-a amintit de unul dintre cuvintele folosite de Cristina anterior. Aceasta caracterizase alinturile lui Andrei, fata de ea, drept “maimutareli”, concluzia galateanului fiind una demna de o comedie: “inseamna ca ma vezi ca o maimuta cand ma dragalesc cu tine!”.

Atmosfera a redevenit senina in timpul emisiuni live. Andrei a recunoscut ca, de cele mai multe ori, certurile sunt provocate din vina lui, caracterul lui vulcanic dar si stresul acumulat in aceasta competitie find decisive in declansarea discutiilor. Se iubesc insa foarte mult si acest lucru este suficient pentru a trece peste orice conflict.