MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina au facut pace cu iubita lui Traian

Momentul cel mai asteptat al ultimei finale saptamanale a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, difuzata de Antena 1, a fost decizia data de votul telespectatorilor in privinta eliminarii din competitie a Corinei.

Daca ar fi sa facem o retrospectiva a sezonului 3, de departe Corina este concurenta care si-a dorit cel mai mult sa paraseasca “Mireasa pentru fiul meu”, dupa ce Traian, iubitul sau, a fost descalificat in urma cu mai bine de o luna.

A fost un vot mai strans decat se asteptau fanii emisiunii, insa decizia a fost in concordanta cu dorintele Corinei: 63,6% dintre cei care au dorit sa-si exercite votul au ales ca frumoasa blonda sa fie eliminata din competitia devenita o corvoada pentru ea.

Daca Raymond si Constantina se erijasera in protectorii Corinei si afirmasera, in mai multe randuri, ca o sustin in planul de a parasi Casa, interesanta a fost reactia altor concurenti mult mai distanti fata de iubita lui Traian.

Oana a primit cu zambetul pe buze anuntul votului final, in semn de simpatie fata de cea cu care purtase, de-a lungul competitiei, mai multe discutii in contradictoriu.

Reactia cea mai surprinzatoare a venit din partea cuplului Andrei-Cristina, cei doi fiind foarte bucurosi ca rezultatul votului a respectat vointa Corinei.

Relatiile dintre Corina si cuplul celor doi s-au schimbat de-a lungul competitiei, de la simpatie si prietenie, la certuri insotite de acuze grave, ultimele venind dupa iesirea din Casa a lui Traian si a mamei lui.

Ultimele minute ale finalei saptamanii au demonstrat insa ca toate tensiunile dintre cele doua parti au trecut si ca, in ciuda tuturor cuvintelor grele aruncate in trecut, Andrei si Cristina si-au dorit ca bacauanca sa-si indeplineasca visul de a se alatura cat mai repede iubitului ei.