MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina, imaginea unei familii fericite

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 IULIE 2014. CRISTINA: Il mangaiam tot timpul pe mana pe Andrei

Finalul sezonului 3 MPFM a fost unul extrem de tensionat pentru cuplul Andrei-Cristina. Emotiile firesti de dinaintea unui eveniment crucial pentru viata lor au facut ca discutiile in contradictoriu dintre cei doi sa capete amploare cu cateva zile inainte ca fiecare dintre ei sa raspunda “da” marelui pas al casatoriei.

In finala, cei doi nu au avut insa nicio ezitare. S-au casatorit si, la doua saptamani departare de la acel moment, sunt o familie foarte fericita.

Impulsivi dar sinceri, orgoliosi dar cu sentimente reciproce de mare intensitate, Andrei si Cristina au fost, intr-un final, adevaratii invingatori ai sezonului.

Cristina n-a fost incoronata ca “mireasa sezonului” insa ea si Andrei au strans impreuna cel mai mare premiu financiar si, mai important, si-au oferit unul altuia cea mai mare onoare: dragostea eterna.

 

Desi intre familiile lor a existat un mic conflict la un moment dat, acum sunt mai uniti ca niciodata.

Andrei a postat pe contul personal de socializare o fotografie in care apare alaturi de sotia sa, Cristina, dar si de familia lui, mama, fratele si cumnata. Acestia par sa fi trecut peste orice suparare pe care o aveau fata fosta concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” si acum sunt o familie mare si fericita.