MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina petrec luna de miere in Grecia

Andrei si Cristina pot concura la titlul de cel mai fericit cuplu al sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu”. S-au casatorit in Marea Finala, au totalizat cele mai mari premii financiare si se inteleg si in afara Casei foarte bine.

Dupa doua saptamani in care si-au vizitat parintii si au organizat mai multe intalniri cu fanii in scopul de a le multumi pentru ajutorul acordat de-a lungul intregii competitii, cei doi indragostiti au decis ca a venit vremea vacantei.

Au ales ca destinatie insorita Grecie, in “luna de miere” Andrei si proaspata lui sotie, Cristina, propunandu-si sa se relaxeze la maxim dupa un ultim an dificil dar si sa se distreze pe masura.

CITESTE SI: MPFM 18 SEPTEMBRIE 2014. Oana si Laur sunt impreuna la Bacau

Fostii concurenti se distreaza de minune si par mai fericiti ca niciodata. Acestia au parte de diverse activitati si nu se dau in laturi de la nimic. Au mers la plaja, cu vaporul, au mers la piscina, prin restaurante, ce sa mai, au parte de o vacanta de vis.

Anul pe care l-au petrecut in casa “Mireasa pentru fiul meu” i-a facut sa se bucure si mai mult de libertate si de bucuria de a calatori.