MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina, relaxati dupa finala

Andrei a fost cel mai votat concurent in primele luni ale sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu” insa stilul sau rebel si numeroasele conflicte avute in Casa au scazut mult cota iubitului Cristinei.

Andrei si Cristina, din ce in ce mai constienti ca nu au sanse reale sa devina cel mai votat cuplu al finalei, au avut o singura mare dorinta pentru ultimul act al competitiei.

In fapt, era cea mai mare dorinta posibila, sa devina sot si sotie chiar in fata numerosilor fani ai emisiunii.

Mai fericiti ca niciodata, Andrei si Cristina au iesit duminica in oras impreuna cu Sorin, fost concurent si el in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Acestia au petrecut pe o terasa si pareau extrem de fericiti si relaxati. Zambareti si indragostiti, Andrei si Cristina par sa fi uitat deja de tensiunile din casa.

Dupa un an cu bune si rele, emotii si tensiuni, inca un sezon “Mireasa pentru fiul meu s-a incheiat. Seara trecuta, imediat dupa miezul noptii, numele mireasei celui de-al treilea sezon al emisiunii a fost pronuntat! Potrivit voturilor publicului, Constantina a fost cea care a meritat titlul de “Mireasa sezonului”, iar partenerul ei, Raymond a trait si s-a bucurat, alaturi de ea, fiecare moment.