MIREASA PENTRU FIUL MEU. ANDREI si RAYMOND refuza sa participe la petrecerea burlacilor

Mai sunt aproape doua saptamani pana la Marea Finala a editiei a treia a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” si pregatirile pentru ceea ce ar trebui sa reprezinte nuntile sezonului, sunt in toi.

Andrei si Raymond par concurentii cei mai reprezentativi dintre cei ramasi in Casa, atat pentru ca sunt in emisiune inca de la inceputul acestui sezon cat si pentru ca de-a lungul acestor luni au dat tonul la mai multe curente de opinii.

Chiar daca, de foarte multe ori, opiniile celor doi au fost in contradictie, in aceste zile ambii au cazut de acord sa nu participe la “petrecerea burlacilor”, organizata de staf, principala motivare fiind dorinta de a nu strica relatiile cu iubitele lor.

“La cati hormoni am adunat in corp si-n inima… Nu vreau sa fiu in compania altor fete. Am fost la o multime de petreceri ale burlacilor. Nu am nevoie de altceva. Am nevoie sa fac cu ea, in seara nuntii. La petrecerea burlacilor, oamenii se imbata, se mai pipaie. Eu nu vreau. Am fost la petrecerea burlacilor 6 zile pe saptamana. Ce sens are acum cand am o relatie sudata sa fac asa ceva. Nu o sa ma simt bine”, a spus Andrei la Antena 1.

Raymond si Constantina nu au fost nici ei de acord cu acest eveniment

“Nu as avea placerea sa ma duc”, a declarat Constantina.

Raymond a spus ca petrecerile burlacilor sunt adevarate orgii sexuale: “Am fost la o petrecere a burlacilor, unde a fost urgie. Erau vreo 12 baieti si vreo 30 de fete”.