MIREASA PENTRU FIUL MEU. Baietii le acuza pe fete de imaturitate

Sezonul al patrulea al cunoscutului reality show “Mireasa pentru fiul meu” pare unul atipic fata de tiparul consacrat in editiile precedente.

Intalnirile dintre baieti si fete nu au debutat tocmai fericit acest lucru fiind reliefat si de cateva declaratii desprinse din conversatiile prtate in Casa baietilor.

Surprinzator, concurentii se plang de faptul ca fetele dau dovada de o oarecare superficialitate in alegerea posibilului partener alaturi de care vor forma cupluri.

CITESTE SI: MPFM 19 SEPTEMBRIE 2014. Fan MPFM: Mirela Boureanu Vaida exagereaza si nu este impartiala!

Concurentii noului sezon al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” uimesc inca din primele saptamani ale competitiei. Fetele au fost atacate de baieti si primesc o adevarata lovitura sub centura din partea baietilor. Acestea sunt acuzate ca se grabesc sa se cupleze si iau decizii in disperare de cauza fara sa aiba rabdare sa se cunoasca mai intai.

“Fetele s-au grabit atunci cand i-au ales pe baietii cu care vor sa formeze cupluri. Fetele sunt mult prea grabite, ele au ales! Cred ca le-a fost frica sa nu ramana singure. La fete e mai mare disperarea. I-au vazut si hop…Zici ca si-au luat sacul de cartofi si gata”, au spus baietii la Antena 1.