MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina: Nu am primit niciodata atat de putina iubire

Cuplul momentului in Casa emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, difuzata de Antena 1, este cel format din Raymond si Constantina, insa in ultima perioada cei doi ies in evidenta mai mult prin certuri si scandaluri.

Unul dintre ultimele materiale dezbatute de moderatoarea Mirela Boureanu Vaida vizeaza nemultumirea Constantinei fata de joaca dintre Raymond si iubita lui Traian. Aflata in curte alaturi de iubita sa si de Corina, Raymond a stropit-o in joaca pe iubita lui Traian.

Constantina a taxat imediat gestul lui Raymond, afirmand ca este unul nepotrivit, motiv pentru care nu i-a vorbit lui Raymond. Cand acesta a intrebat-o care este motivul nemultumirii, Constantina i-a replicat taios ca o deranjeaza “glumele proaste” facute cu alte persoane.

Discutia in contradictoriu aflata la inceput s-a transformat rapid intr-un val de reprosuri din partea Constantinei la adresa lui Raymond. “Jur ca in viata mea nu am primit atat de putina iubire din partea celui de langa mine. In loc sa te gandesti cum sa te joci cu mine, tie iti arde de glume cu o alta fata.”

Raymond i-a replicat: “Termina mai omule, eu doar am glumit. Inseamna ca tu o sa divortezi de mine cand vom fi afara, in momentul in care vom merge la un gratar cu prietenii si voi glumi cu fetele.”

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU – FINALA SAPTAMANII. ANDREI ESTE SUPARAT PE STRATEGIILE FANILOR

Constantina: “Lucrurile se vor schimba afara.”

Raymond: “Nu se vor schimba. Vreau sa raman la fel.”

Constantina: “Atunci te voi lasa singur sa faci glume cu cine vrei.”

Desi lui Raymond nu i s-a parut deloc exagerat ca a glumit cu o alta fata decat iubita lui, Constantina a continuat sa-i reproseze acest lucru. “Mamei mele nu-i plac astfel de gesturi. Un barbat serios care isi respecta iubita nu face astfel de gesturi.”

Desi nu i-a spus-o explicit, Raymond i-a explicat partenerei lui ca are o mentalitate putin invechita: “Esti putin exagerata si tu stii asta. Mentalitatea ta este putin exagerata.”

Constantina: “Nu am nimic cu cele din jurul tau, am cu tine. Iti luceste lampita sa faci glume cu alte fete. Numai ideea ca aveai chef de joaca cu altele, in loc sa te gandesti la mine, m-a suparat. Eu vreau sa fiu prima in gandul tau, in orice situatie. Cand am vazut ca prima in gand a fost alta, mi-a cazut fata.”

Sursa foto: captura Antena 1