MIREASA PENTRU FIUL MEU. CONSTANTINA: Nu stiu daca sunt compatibila cu Raymond

Dorinta fanilor emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” de a avea loc cat mai multe casatorii, in Marea Finala, a primit o crunta lovitura din partea cuplului Raymond-Constantina.

Tensiunea fara margini a luat locul textelor romantice, toti concurentii recunoascand ca ultimele zile petrecute in Casa au adus si probleme legate de constientizarea importantului pas care ar urma sa fie facut in ultimul act al competitiei.

Cel mai exemplu in acest sens este dat de Constantina, cea care parea pana nu demult cea mai dornica persoana din competitie pentru a deveni mireasa. Ea si Raymond au avut o schimbare radicala de atitudine, de-a lungul acestei emisiuni, sperantele de nunta fiind inlocuite cu dubii legate de profunzimea sentimentelor dintre ei si a opiniilor venite din partea celor doua familii.

Noaptea trecuta, Constantina a plans cu poza parintilor in brate. In emisiunea de astazi, Constantina a marturisit ca nu-si doreste sa se mai casatoreasca cu Raymond, cel putin nu in finala. Simte ca relatia nu este atat de puternica incat sa faca pasul cel mare. Raymond a aflat de planurile iubitei sale, in direct.

“Imi doresc sa ma casatoresc cu Raymond, dar nu sunt sigura ca suntem compatibili. Simtim in adancul sufletului ca nu trebuie sa facem pasul asta. Simt de cateva saptamani ca ceva nu merge”, a spus Constantina, in direct, la “Mireasa pentru fiul meu”.

Eu doar vreau sa plec acasa. Vreau sa se termine odata si sa-mi vad de viata mea. Nu stiam nimic. Sa stea sa planga cu poza lor in brate. Mi-e indiferent. Daca tu iti doresti si parintii isi doresc o fac. E doar o noaptea si e doar un act”, a replicat nervos, Raymond.

Sursa stire: spynews.ro