MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina s-a adaptat perfect la viata din Cristian

Cu doua saptamani inainte de finalul sezonului 3 “Mireasa pentru fiul meu” existau premise pentru ca relatia Raymond-Constantina sa fie sortita esecului. Desele certuri, unele pornite chiar in timpul emisiunilor desfasurate in direct, duceau catre o separare a cuplului.

Finalul sezonului avea insa sa aduca evenimente fericite care au schimbat total perceptia fiecaruia despre relatia din care fac parte.

Constantina a fost aleasa “mireasa sezonului” si famila lui Raymond s-a aratat incantata de povestea de dragoste dintre fiul lor si iubita lui din competitie.

Exista totusi o incertitudine: adaptarea Constantinei la viata din Cristian (Brasov) departe de parintii ei si de locurile natale.

Vesti bune insa caci iubita lui Ray nu pare a simti deloc probleme de adaptare. Mai mult decat atat, Constantina si Vanessa, sora lui Raymond, se inteleg foarte bine.

Constantina si Vanessa au o relatie speciala, cele dou fete au iesit, zilele trecute, impreuna in oras. Tina si sora lui Raymond, si ea fost concurenta in casa “Mireasa pentru fiul meu”, au mers la salon pentru a-si face unghiile.

O fotografie cu cele doua la salonul de manichiura a fost publicata pe Internet. Acestea sunt foarte zambitoare, semn ca se simt excelent una in compania celeilalte.