MIREASA PENTRU FIUL MEU. CRISTINA: O sa ne casatorim aici si o sa divortam afara

Unul dintre cele doua cupluri care a declarat ca se va casatori in Marea Finala este cel format de Andrei si Cristina. Emotiile placute, in pragul acestui important eveniment, lasa adesea locul unor certuri pornite de cele mai multe ori din motive stupide.

Este pusa la indoiala chiar compatibilitatea cuplului si sansele ca relatia dintre ei sa reziste o perioada indelungata de timp, dupa incheierea show-ului.

Pe final, sunt scoase la lumina defecte ale partenerului, chiar daca acestea nu sunt unele demne de o cearta puternica intre doi oameni care isi jura iubire vesnica.

Este si cazul lui Andrei si Cristina, care se cearta tot mai des si nu pare ca relatia lor va dura dupa incheierea emisiunii

Andrei e de parere ca partenera lui ar cauta orice scuza pentru a-l indeparta de tot, iar Cristina il critica pe acesta din cauza faptului ca e mult prea pretenţios si are ipresia ca nu se ridica la nivelul asteptarilor lui.

Ultima cearta dintre ei a pornit de la faptul ca Andrei i-a atras atentia Cristinei ca miroase a usturoi, fapt ce a deranjat-o pe aceasta. Un alt motiv de cearta au fost mesajele de susținere pe care Andrei le primeste de la fete si despre care crede ca au interes ca ea sa se desparta de el.

”Esti batut in cap!”, ”Esti disperat de viata!”, ”Ma plictisesti la maxim. Esti insuportabil”, sunt doar cateva dintre cuvintele dure pe care Cristina i le-a adresat lui Andrei.

Un alt motiv de cearta intre cei doi a fost modul in care s-au indragostit unul de celalalt. Cristina i-a reporsat lui Andrei ca a ajuns sa-l iubeasca treptat, in schimb el a placut-o din prima dupa care intensitatea a scazut.

”Merg si eu pe burta. Pana la urma, ne casatorim aici si divortam afara. Meriti? Nu meriti!”, i-a spus Cristina lui Andrei.

Sursa stire: spynews.ro