MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cuplul Traian-Corina s-a despartit

Cel mai mediatizat cuplu al sezonului al treilea “Mireasa pentru ful meu” este cel format din Traian si Corina. Desi ambii concurenti parasisera Casa cu foarte multe saptamani inainte de Marea Finala, imaginile si informatiile referitoare la viata pe care o duceau in Spania erau comentate ore intregi pe retelele de socializare.

Intamplator sau nu, in ultima luna cei doi indragostiti nu au mai postat imagini ale fericirii dintre ei si fanii emisiunii au inceput sa speculeze imediat acest fapt.

Speculatiile au luat sfarsit cand totul a devenit certitudine: Traian si Corina s-au despartit.

Corina este deja in tara, la Bacau, si asa cum a confirmat si doamna Maria, in timpul pregatirilor pentru finala nu mai esle loc de impacare pentru cel care era creditat drept “cel mai frumos cuplu din competitie”.

S-au confirmat astfel speculatiile antifanilor acestui cuplu care au vazut in relatia dintre Traian si Corina una sortita esecului, inca de la inceput, in primul rand pentru lipsa sentimentelor adevarate ale “spaniolului”.

Au inceput deja sa se faca o comparatie intre Corina si Oana, amebele originare din Bacau. Si finalistei i se prevede acealasi “viitor” in cel mai scurt timp, multi considernad ca Laur nu o iubeste pe Oana, asa cum ar fi lasat sa se inteleaga de mai multe ori in competitie.