Mireasa Pentru Fiul Meu: Cutremur in Casa! Raymond si Constantina s-au despartit! VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu: 15 noiembrie: Cutremur in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu! Un cuplu foarte indragit s-a despartit, chiar daca promitea sa ajunga pana in finala. Raymond si Constantina s-au despartit in urma unor divergente care au daramat toata dragostea lor. 

Mireasa Pentru Fiul Meu: Deși își dorea să formeze un cuplu cu fata și a plăcut-o din prima clipă, Raymond a mărturisit că povestea lor de dragoste a luat sfârșit. La randul ei, Constantina a mărturisit că nu poate să îi mai acorde o nouă șansă partenerului ei.

Despartirea dintre Raymond si Constantina s-a produs in aceeasi zi in care trebuiau sa celebreze prima luna de relatie.

Mireasa Pentru Fiul Meu. Lacrimi în Casă: Raymond și Constantina s-au despărțit 

Divergențele din cuplul Raymond și Constantina au fost mai puternice decât dragostea lor. Cei doi s-au despărțit în aceeași zi în care trebuiau să celebreze prima lună de relație.

Deși își dorea să formeze un cuplu cu fata și a plăcut-o din prima clipă, Raymond a mărturisit că povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Motivul? Faptul că fata nu este conștientă de sacrificiile pe care le-a făcut pentru a fi alături de ea, dar și discuțiile pe care le-a avut cu anumiți concurenți.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Nu am să îi mai dau o sansă lui Raymond!

Deși Raymond a fost ”mesagerul” susținătorilor săi și i-a dăruit flori Constantinei, readucând zâmbetul pe chipul ei pentru un moment, cei doi nu mai pot fi împreună.

Concurenta a mărturisit că nu poate să îi mai acorde o nouă șansă partenerului, pentru că și-ar fi dorit ca Raymond să aibă încredere în ea, nu să spună că declarațiile sale au fost făcute pentru a fi în centrul atenției.

Cei doi s-au despărțit în aceeași zi în care trebuiau să celebreze prima lună de relație.