Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun: Momente emotionante pentru concurenti. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun: Concurentii din Casa Mireasa Pentru Fiul Meu au trait un Craciun de neuitat, acestia fiind surprinsi vizite neasteptate din partea familiilor.

Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun: Marianita a primit vizita familiei sale, care si-a dat acordul pentru relatia ei cu Laurentiu. In a doua zi de Craciun, bunica si matusa lui Alin au venit in vizita in platoul Mireasa Pentru Fiul Meu,  iar Raymond a avut ocazia sa-si cunoasca viitoarea cumnata. 

Iubitul Constantinei a primit, la randul sau, vizita tatalui sau, Viorel, a mamei lui, Daniela si a surorii, Vanessa!

Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun: Cadou emotionant pentru Denisa! Mama si matusa ei au vizitat-o de Craciun!

Mos Craciun a venit la Denisa cu un cadou emotionant. Mama si matusa acesteia au venit in platoul emisiunii, ceea ce a impresionat-o enorm pe fata.

Mama acesteia si-a lasat cei doi copii acasa, unul chiar foarte mic, in varsta de doar doi ani, si a venit sa-si vada fiica si sa o imbratiseze pentru prima data, dupa patru luni de zile.

Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun: Marianita si Laurentiu au primit binecuvantarea parintilor fetei. Acestia sunt de acord cu relatia lor!

Astazi, de Craciun familia Marianitei au venit in platoul emisiunii si au petrecut cateva momente alaturi de fiica lor.

In acelasi timp, si-a dat acordul pentru relatia ei cu Laurentiu! De asemenea, pentru prima data concurentul s-a intalnit cu viitorii sai socri.

Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun: Robert nu a fost vizitat de nimeni din familia lui, de Craciun!

Familia lui Robert nu a putut fi alaturi de acesta, de Craciun! Cu toate acestea, concurentul a avut parte de o mica bucurie. Raluca, sora lui, a intervenit prin telefon si i-a urat ”Sarbatori fericite”.

Robert nu s-a lasat emotionat de lipsa familiei: ”Nu e nicio problema. ii iubesc, sa fie linistiti”.

Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun: Alin si mama lui, cu ochii in lacrimi la revederea cu familia lor

Revederea cu familia lor a adus lacrimi in ochii Danielei si ai lui Alin! Bunica si matusa lui Alin au venit in vizita de Craciun! Cei doi au fost convinsi ca mama doamnei Daniela, in varsta de 74 de ani, va veni in platou sa-si revada fiica si nepotul.

In a doua zi de Craciun, familia a fost la ordinea zilei. Cei mai multi dintre concurenti si-au revazut cele mai dragi rude, iar Alin si mama lui nu au facut exceptie. Bunica si matusa tanarului au batut drum lung pana la Bucuresti, pentru a-i fi alaturi.

”Fii barbat!”, l-a incurajat bunica pe Alin.

Mireasa Pentru Fiul Meu, de Craciun. Sora Constantinei a gasit solutia: ”Timpul va rezolva problemele dintre sora mea si Raymond”

Lavinia, sora Constantinei, crede ca trecerea timpului va rezolva problemele dintre ea si Raymond! in a doua zi de Craciun, Constantina a fost vizitata de sora ei, care a spus ca familia lor este perfect de acord cu relatia dintre ea si Raymond.

Raymond a avut ocazia sa-si cunoasca viitoarea cumnata.

Pentru ca sora ei nu se mai intelege la fel de bine ca la inceput cu celelalte concurente, Lavinia i-a recomandat sa nu mai fie atat de deschisa.