MIREASA PENTRU FIUL MEU. Detalii picante despre prima noapte de dragoste dntre Andrei si Cristina

Andrei si Cristina par a fi cei mai castigati concurenti ai recent incheiatului sezon al show-ului “Mireasa pentru fiul meu”. Cei doi s-au casatorit in marea finala si, in plus, cuplul a totalizat cele mai mari premii financiare dintre competitori.

Andrei si Cristina au avut insa un “neajuns” de-a lungul lunilor petrecute in Casa. Regula 25 le-a impus sa nu aiba relatii intime astfel incat cei doi au apucat sa se bucure de toate beneficiile relatiei lor abia dupa ce au parasit sediul Antenei de la Stefanesti.

Fanii fideli ai celor doi fosti concurenti si-ar fi dorit mai multe detalii picante despre prima noapte de amor dintre cei doi insa Andrei si Cristian s-au rezumat doar la a le da cateva indicii.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 SEPTEMBRIE 2014. Oana si Laur s-au despartit definitiv

Dupa marea finala, de pe data de 30 august, Andrei si Cristina au fost cazati la un hotel de lux din Capitala, acolo unde, probabil, s-a consumat si prima noapte de dragoste dintre cei doi.

Cel mai probabil, cei doi fosti concurenti au uitat de regula 25, cea care interzice apropierea intima dintre concurentii de la “Mireasa pentru fiul meu” si si-au dat frau liber sentimentelor.

Andrei a postat pe contul personal de socializare o fotografie cu camera de hotel. Alaturi de imaginea cu pricina a scris simplu: “Stingem lumina, hehe. Nani bun tuturor”.

Sursa stire: spynews.ro