Mireasa Pentru Fiul meu din 27 noiembrie: Andrei si Robert, eliminati din emisie de Mirela Boureanu Vaida. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul meu din 27 noiembrie: Discutii incinse, miercuri, in show-ul Mireasa Pentru Fiul Meu. Robert şi Andrei au fost eliminati din emisie de Mirela Boureanu Vaida, din cauza comportamentului agresiv, iar Diana marturiseste ca nu i-a placut niciodata Robert.

Mireasa Pentru Fiul meu din 27 noiembrie: Intervenția telefonică a Ralucăi a provocat un conflict imens între Andrei și Robert, iar Mirela Boureanu-Vaida a fost nevoită să le spună celor doi să plece din emisie.

După ce Raluca i-a reproșat lui Andrei faptul că a declarat că fratele ei încearcă să-i copieze stilul vestimentar, iar acesta a reacționat nervos, prezentatoarea show-ului le-a cerut celor doi să părăsească încăperea, pentru a stopa conflictul iscat.

Diana: ” Nu îmi place Robert şi nu mi-a plăcut niciodată!”

După ce sora lui Robert a intervenit prin intermediul telefonului și a certat-o pe Diana, aceasta a mărturisit că niciodată nu a avut sentimente față de Robert.

De asemenea, fata a admis că s-a schimbat pentru că mulți concurenți sunt răi și nu mai suportă comportamentul acestora.

Gina: ” Regret că m-am lăsat influenţată de Claudia!”

Fetele din Casă nu sunt deranjate doar de comportamentul Iuliei, ci și de cel al Claudiei.

Printre ele se numără Gina, care regretă că, atunci când se afla în competiție, se lăsa influențată de Claudia, care nu o suporta pe Constantina.

De asemenea, aceasta a spus că are mai multe lucruri compromițătoare despre concurenți, pe care le va dezvălui în curând.