MIREASA PENTRU FIUL MEU: Dramatism fara margini in Casa emisiunii moderate de Mirela Boureanu Vaida

MIREASA PENTRU FIUL MEU, SEZONUL 3: Concurentii traiesc momente pline de dramatism, cu o saptamana si ceva inainte de marea finala a emisiunii moderate de Mirela Boureanu Vaida. In finala saptamanii de sambata, 16 august, doi concurenti au aflat cu stupoare ca unul dintre ei va pleca acasa, ratand astfel la “milimetru” accederea in grandiosul show final.

Gina si Alin sunt concurentii care au intrat in cursa pentru eliminare, iar unul dintre ei isi va face bagajele si va pleca acasa.

In timp ce nici Gina, nici Alin nu formeaza un cuplu in emisiune, asadar decizia de a pleca acasa va fi suportata mai usor, un cuplu foarte indragit de fanii emisiunii sta pe muchie de cutit. De cateva zile, relatia dintre Raymond si Constantina este tot mai tensionata, iar certurile sunt din ce in ce mai aprinse. Cu toate acestea, cei doi au scapat de riscul eliminarii.

In urma voturilor date de public, Gina si Alin au intrat in cursa pentru eliminare. Saptamana viitoare, unul dintre ei va parasi competitia.

Nu demult, Raymond si Constantina au anuntat ruperea logodnei! Mai exact, cu 16 zile inainte de Marea Finala, cand urmau sa isi uneasca destinete, Raymond si Constantina au anuntat ca nu se mai casatoresc.

Ramane sa vedem ce se va intampla saptamana viitoare in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu.