Mireasa Pentru Fiul Meu, editie inainte de Craciun! Cel mai tare moment din Casa Mireasa. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu, editie inainte de Craciun! Concurentii Mireasa Pentru Fiul Meu se pregatesc de Craciun. Trecand peste momentele de tensiune deja frecvente din Casa Mireasa Pentru Fiul Meu, in editia trecuta a avut loc un moment inedit. Concurentii au sarbatorit cum se cuvine sacrificarea lui Ghita, iar momentul a culminat cu traditionalul sorici, pe care l-au mancat cu multa pofta.

Mireasa Pentru Fiul Meu, editie inainte de Craciun! La sfarsitul acestui articol puteti vedea momentele inedite de la sacrificarea porcului Ghita, un moment trait si degustat intens de concurentii din Casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Mai apoi, concurentii si-au continuat peripetiile de zi cu zi. Printre acestea se numara formarea unui nou cuplu, respectiv intre George si Oana, dar si tensiuni intre Raymond si Constantina.

Mireasa Pentru Fiul Meu, editie inainte de Craciun! Nici relatia dintre Andrei si Cristina nu decurge fara impedimente, cei doi fiind cam suparati dupa incursiunea facuta la patinoar. In ultima editie Mireasa Pentru Fiul Meu, Andrei a fost si tinta reprosurilor facute de Robert, care a spus ca atunci cand Andrei nu poate sa-i manipuleze pe ceilalti, pozeaza in victima. Popularul Andrei a avut divergente si cu Raymond, cei doi acuzandu-se de unele fapte din trecut. Ramane de vazut daca rivalitatea dintre cei doi va continua.

Mireasa Pentru Fiul Meu, editie inainte de Craciun! Dar sa revenim la momentele frumoase de la taierea porcului. Au fost momente magice intre concurenti, luni dimineata, in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Concurentii au luat parte la sacrificarea lui Ghita si au petrecut cum se cuvine.

Pe langa faptul că au dezbătut cateva subiecte din timpul weekend-ului, acestia au incins o horă si au asteptat nerabdatori sa fie gata soriciul. Vedeti video mai jos.