Mireasa Pentru Fiul Meu, emisiunea din 3 octombrie. Vezi cum decurg noptile in Casa Fetelor

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu continua joi, 3 octombrie, la postul Antena 1. Unii dintre baieti sunt pusi pe nazdravanii,  noptile nu sunt deloc linistite in Casa Fetelor, iar mamele aflate in competitie au mai multe nemultumiri. 

In emisiunea Miresa Pentru Fiul Meu de joi, atat fetele cat si baietii au fost pusi pe joaca si si-au facut mai multe farse. Sorin i-a turnat lui Raymond faina pe fata in timp ce dormea, iar Andrei s-a trezit in gradina impachetat in pungi de plastic.

Concurentii incep sa devina gelosi pe popularitatea celorlalti. In editia de joi a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, Maria a fost revoltata ca emisia a fost acaparata de Andrei, desi se astepta si ea sa primeasca mesaje de la telespectatori in legatura cu prezenta prietenelor Marianitei in gala de marti.

Marianita a transmis familiei si prietenilor sa aiba incredere in ea si in alegerea pe care a facut-o pentru Laurentiu si bunica lui sunt niste oameni deosebiti. Intre o eventuala iubita si Cora, cainele sau, Gabi a marturisit ca ar alege cainele, pentru ca este singurul in care poate avea incredere.

vom reveni