MIREASA PENTRU FIUL MEU. Fanii Oanei aduc argumente pentru ca favorita lor sa nu fie eliminata din competitie

Momente unice in istoria show-ului “Mireasa pentru fiul meu”, cu Oana in prim-plan. Frumoasa bruneta a marturisit in timpul unei emisiuni desfasurate in direct ca, de-a lungul acestui sezon, a facut sex cu Laur, de mai multe ori, in interiorul Casei, fara a fi surprinsi de camerele de supraveghere.

Dupa o fireasca perioada de uimire, fortele combatante din afara Casei s-au pus in miscare, fiecare tabara sustinand lucruri diferite in sprijinul carora aduc argmente solide.

Antifanii cuplului au profitat la maxim de marturiile Oanei si au cerut la unison eliminarea acestora din competitie, in urma incalcarii punctului 25 al regulamentului competitiei.

La inceput mai timid, apoi din ce in ce mai vehement, sustinatorii Oanei au sarit in ajutorul favoritei lor.

Si-au facut cunoscute punctele de vedere, pe retelele de socializare, in speranta ca Oana va fi mentinuta in competitie pentru a lupta in continuare pentru titlul de “mireasa sezonului”.

Cativa fani ai bacauancei considera ca Oana nu va fi eliminata deoarece au existat precedente nesanctionate, in emisiunile reality din Romania.

Sunt aduse in discutie cazurile cuplurilor Ionut-Mihaela (Nora pentru mama – sezonul 1) si Tatiana-Dragos (Nora pentru mama – sezonul 2) care, desi au fost filmate in ipostaze extrem de intime nu au fost eliminate din competitiile respective.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. OANA: AM FACUT SEX CU LAUR IN CASA BAIETILOR

Din punctul de vedere al sustinatorilor Oanei, aceasta ar putea fi iertata si pentru faptul ca a fost sincera si si-a marturisit pacatul, in comparatie de alte cupluri din Casa care, desi au procedat si ele similar, ascund acest lucru.

Marea majoritate a celor care spera ca Oana si Laur vor scapa fara a fi eliminati mizeaza insa pe pe lipsa oricaror imagini care sa-i incrimineze pe cei doi. Deja Laur a declarat ca toate marturiile Oanei nu au fost decat o strategie a acesteia menita sa atraga privirile asupra ei.

Desi Oana a continuat sa spuna ca nu retracteaza declaratiile surprinzatoare, nu este exclus ca in finala acestei saptamani, sa-si schimbe declaratiile in totalitate doar pentru a ramane in cursa pentru premiile puse in joc.