MIREASA PENTRU FIUL MEU FINALA 30 AUGUST

Show-ul matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, sezonul al treilea, a luat sfarsit si odata cu el si povestile de dragoste care au tinut cu sufletul la gura sute de mii de telespectatori.

Deznodamantul a confirmat asteptarile fanilor acestei emisiuni. Ultimele saptamani tradau un final in care Constantina devenea mireasa sezonului si calculele au fost respectate, frumoasa bruneta bucurandu-se de pe prima treapta a podiumului de dragostea lui Raymond.

Finalistii si telespectatorii prezenti in fata televizoarelor au avut parte de o finala interesanta in care spectacolul a fost asigurat si de artisti celebri precum Anda Adam, Maria Buza si Alex Mataev.

Mireasa pentru fiul meu, Dramele s-au tinut in lant pentru Oana si Laur, de-a lungul competitiei. Certurile si reactiile violente dintre ei, surprinse pe camerele video au starnit reactii si din partea parintilor. Din pacate cuplul celor doi nu a mers pana la finalul competitiei, Laur fiind primul eliminat din seara aceasta.

Mireasa pentru fiul meu, Andrei si Cristina au fost primii care nu au vrut sa mai stea prea mult pe ganduri si au spus “Da”, in direct!

Cei doi au devenit, in mod oficial, sot si sotie, iar momentul a fost unul extrem de emotionant. Rudele si prietenii care s-au aflat in platoul emisiunii au privit, cu ochii inlacrimati intregul moment.

Imediat dupa, celor doi li s-au alaturat si Grigore cu Mariana, cel de-al doilea cuplu care si-a unit destinele in fata unei tari intregi. Cei doi indragostiti si-au chemat prietenii din platou, ca martori si au spus cu incredere un mare “Da”, in fata oficialilor.