MIREASA Pentru Fiul Meu, FINALA 16 noiembrie: Ce concurenti au fost eliminati din Casa MPFM

Finala Mireasa Pentru Fiul Meu de sambata, 16 noiembrie, este plina de suspans, pentru ca incepe o noua viata pentru o parte dintre concurenti. Spunem o parte pentru ca in editia de astazi urmeaza un clasament mixt al tuturor concurentilor, iar la final, trei dintre cei 24 de concurenti vor pleca acasa, fara sa se tina cont daca sunt fete sau baieti. Mondo News va updata stirea cu cele mai importante aspecte Mireasa Pentru Fiul Meu.

UPDATE: Primul concurent care paraseste competitia este Iulia. Urmatorul concurent de la care telespectatorii Mireasa Pentru Fiul Meu isi iau ramas bun, dupa 12 saptamani, este Gabi. El le-a multumit celor care i-au respectat dorinta de a pleca din emisiune, iar Mirela i-a dormit sa fie fericit alaturi de Ana Maria. Urmatoarea concurenta care pleaca este Claudia. Sorin a inceput sa planga cand a auzit ca fosta lui iubire a fost eliminata. Claudia si Sorin s-au despartit in urma cu doar cateva zile. 

Inainte sa afle cine este ultimul concurent care va parasi competitia Mireasa Pentru Fiul Meu (Diana sau Claudia), Robert plange si marturiseste ca nu vrea sa plece Diana. 

UPDATE CONCURENTII MIREASA PENTRU FIUL MEU CARE MERG MAI DEPARTE: Constantina, Andrei, Raymond si Cristina sunt primii clasati. Pe locul cinci este tot o fata, Corina, iar pe urmatoarele locuri se claseaza Traian, Denisa, Marianita, Grigore, Oana, Laurentiu, Robert, Gina, Mariana, Alin, George, Ioana, Andreea si Sorin. 

UPDATE: Baietii si fetele au vazut noua casa in care vor locui. Toti au fost deosebit de incantati de noua locatie in care vor locui. Andrei si Constantina au fost primii care au pasit in noua Casa.

Asadar o noua viata se pregateste pentru concurenti, iar Mirela Boureanu Vaida a marturisit, in deschiderea emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu, ca are aceleasi emotii ca atunci cand a pasit pentru prima data in noul sezon.

“Nu se va mai repeta nimic din ce a fost pana acum, o noua viata ii asteapta pe concurenti de astazi. Ei nu stiu nimic din tot ce li se intampla. N-au fost niciodata anuntati de ce-o sa urmeze, unde o sa doarma sau cum vor arata noile locuinte. Astazi, nu toti vor putea lua parte la aceasta noua viata. Este o zi foarte importanta, pentru ca astazi trei concurenti vor parasi competitia. Unii vor merge mai departe, altii se vor intoarce acasa. Este o finala dura, telespectatorii care sunt cei trei concurenti care vor pleca acasa”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

O noua viata este pe cale sa inceapa in casa MPFM, iar la finalul editiei de astazi, vom afla cine va trece in etapa urmatoare.

Voturile vor fi mixte pentru prima data, sunt 14 fete si 10 baieti, toti vor fi votati fara sa se tina cont de asta. Va fi un clasament pentru toti concurentii, asadar se poate intampla orice, oricare trei concurenti pot fi eliminati.