MIREASA PENTRU FIUL MEU – FINALA SAPTAMANII. Andrei este suparat pe strategiile fanilor

Zi speciala pentru emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”, difuzata de postul Antena 1. In platoul emisiunii au fost invitati reprezentanti ai fanilor tuturor concurentilor, prilej cu care s-au comentat diversele strategii in urma carora telespectatorii isi plaseaza voturile.

Cel mai nemultumit dintre concurenti a fost Andrei, cel care a cunoscut si placerea celui mai votat participant al sezonului 3, dar si dezonoarea celui mai putin sustinut dintre cei ramasi in competitie.

Concluzia lui a fost ca “unii fani doar se muta de la unul la altul si nu este deloc corect”.

Andrei a continuat sa-si exprime nemultumirile pe acelasi ton: “Eu nu am nevoie de marele premiu ci doar sa ma casatoresc. Oamenii vor sa fiu fals. Unii fani au plecat de langa mine pentru ca nu am fost marioneta. Suntem la mana lor si isi spun in sinea lor ca <<daca nu faceti ca mine, la revedere>>. Inseamna ca fanii nu ne plac pe noi ca oameni, ne plac ca pe niste marionete. Mesaj catre sustinatorii care au plecat de langa mine: nu m-ati dezamagit pe mine v-ati dezamagit pe voi. Trebuia sa va faceti alegerea dupa ce m-ati fi cunoscut foarte bine, nu sa ma sustineti atata timp cat nu am avut nevoie si acum cand am nevoie nu ma mai sustineti. Prietenul la nevoie se cunoaste.”

Galateanul a oferit si cea mai detaliata descriere care se putea face acestei emisiuni, vizionata de foarte multi telespectatori: “Mireasa pentru fiul meu este o competitie. Nu este o emisiune care arata asa cum esti tu ca om. Trebuie sa joci un teatru si care este cel mai bun castiga. Aici trebuie sa fii perfect, de asta sustinatorii vor sa fii perfect, ca sa nu fii criticat iar atat timp cat sustinatorii te iubesc asa cum esti tu le pot spune anti-fanior <<il iubim asa si nu ne intereseaza>>. Si le da peste nas cand voteaza tot Andrei si cand este rau si cand este bun. Raymond este sutinut in continuare, eu cu ce v-am gresit? Asta este intrebarea mea.”