Mireasa Pentru Fiul Meu, finala saptamanii: Surpriza in cuplul Andrei si Cristina. VIDEO

Mireasa Pentru Fiul Meu: Finala saptamanii s-a desfasurat, sambata, in casa Mireasa Pentru Fiul Meu, de la Antena 1. Andrei a surprins-o pe iubita lui, Cristina, cu un gest extraordinar, vedeti in video de la sfarsitul articolului imagini cu cei doi.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Ceilalti concurenti nu au dus-o atat de bine. Mariana s-a declarat dezamagita pentru ca familia lui Grigore nu o simpatizeaza. Dupa ce a aflat continutul biletului, Mariana si-a pierdut increderea in Grigore.

Fratele lui Grigore considera ca fratele ei s-ar potrivi cu Gina. Suparata, Mariana vrea sa stie daca Grigore isi doreste sa se casatoreasca cu ea sau sa cunoasca alt fete. Tensiunile dintre cei doi concurenti au atins cote maxime!

Mireasa Pentru Fiul Meu: Conflict puternic intre Marianita si Laurentiu

Comportamentul lui Laurentiu a facut-o pe Marianita sa puna punct relatiei lor. 

Aseara, Marianita si Laurentiu au avut un conflict puternic, iar consecintele nu s-au lasat asteptate. Marianita a spus ca vrea sa incheie relatia cu Laurentiu. Comportamentul lui Laurentiu a facut-o pe Marianita sa puna punct relatiei lor, fara drept de apel. Ea i-a spus lui Laurentiu: Vreau sa ne despartim.

Mireasa Pentru Fiul Meu: Surpriza lui Andrei pentru Cristina

Cu ocazia aniversarii a doua luni de relatie, Andrei a pregatit pentru Cristina o surpriza romantica. 

Andrei a pregatit pentru Cristina o surpriza romantica, cu ocazia aniversarii a doua luni de relatie.