MIREASA PENTRU FIUL MEU. Florin MPFM 2 s-a despartit de iubita sa

Florin Ciobanica si-a cautat fericirea in cadrul sezonului al doilea al emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” insa, ca si in cazul mai multor fosti competitori, nu a reusit sa-si gaseasca iubita decat dupa ce a fost eliminat din show.

Parea satisfacut de directia in care se indrepta relatia sa amoroasa dar a fost nevoit sa se confrunte cu o noua dezamagire.

Florin a postat zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care recunoaste ca s-a despartit de iubita lui. Si-a descris suferinta si trairile dureroase pe care le provoaca lipsa celei pe care a iubit-o mult.

“Doamne spune-mi ce am gresit, ce n-a mers, ce a lipsit. Ma simt trist”, a scris Florin pe contul personal de socializare, alaturi de o imagine cu el extrem de trist si abatut.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 AUGUST 2014. OANA A RECUNOSCUT CA NU A FOST FATA CUMINTE DE-A LUNGUL ACESTEI COMPETITII

Prietenii lui Florin s-au sesizat imediat si au inceput sa-i puna intrebari.

“Cine te-a suparat fra’?”, “O fata care sa te iubeasca, asta lipseste” sau “Eu sunt de vina?”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii virtuali ai lui Florin.

Desi nu se afla intr-o dispozitie buna, Florin le-a raspuns: “Asa am fost mereu. Trebuie sa plec departe si sa uit”.

Sursa stire: spynews.ro