MIREASA PENTRU FIUL MEU. Florin MPFM2 ar pleca acasa cu mireasa altui concurent

Florin a fost unul dintre concurentii emblematici ai sezonului 2 “Mireasa pentru fiul meu”. Chiar daca nu a fost printre cei mai spectaculosi competitori, Florin a dat intotdeauna dovada de o doza insemnata de imprevizibilitate.

A parasit prematur Casa de la Stefanesti lasandu-se prada acestei trasaturi comportamentale. Desi flirtase suficient de mult cu Stefania, Florin a crezut ca-si gaseste totusi fericirea in afara.

In timpul unei petreceri organizate de staf in afara Casei, Florin a cunoscut-o pe Maria care a reusit sa-l “vrajeasca” in numai cateva zeci de minute. A doua zi, Florin s-a cerut afara, marturisind ca s-a indragostit de fata respectiva insa in foarte scurt timp a inteles ca s-a inselat in privinta celei din cauza caruia a parasit show-ul.

“M-am indragostit intr-un club de o femeie pe care am iubit-o pentru ca era singura care-mi dadea atentie. Eram indragostit, eram praf. As fi plecat de acasa de cat de indragostit era”, a marturisit el.

Acum, Florin regreta nespus ceea ce a facut si spune ca si-ar dori enorm sa se intoarca in emisiune de oricate ori e nevoie pentru a pleca de acolo casatorit. “As repeta in fiecare an experienta asta, pana cand as pleca de acolo cu o mireasa. Daca nu plec cu mireasa mea, plec cu mireasa altuia”, a declarat Florin.

“Mi-e dor de editie, m-am intoarce inapoi daca as mai avea vreun nepot. Le spun concurentilor sa fie curajosi, sa se certe si sa se impace”, a declarat bunica lui Florin.