MIREASA PENTRU FIUL MEU GALA 10 DECEMBRIE 2013. Se va lasa cu noi eliminari?

Gala Mireasa pentru fiul meu din 10 decembrie a debutat fulminant. Moderatoarea Mirela Boureanu i-a anunta pe concurenti ca, in aceasta seara, portile casei se vor deschide pentru cei care vor sa plece acasa insa cei care vor face acest pas nu vor mai avea posibilitatea de a-si schimba decizia.

Nu putini aleg sa paraseasca emisiunea: George si Virginia, Edit, Andreea, Diana si Ioana dar si tripleta doamna Maria-Laurentiu-Marianita.

Organizatorii emisiunii au incercat sa-i oferteze pe concurenti cu un premiu important: o masina de lux care va apartine, la final, doar unui singur concurent.

Cele trei echipe fusesera puse, pe parcursul zilelor anterioare, sa indeplineasca probe care contau pentru punctajele finale.

Prima proba a fost cea prin care cate un concurent din fiecare echipa juca rolul unui brad care trebuia impodobit de alti doi colegi de echipa.

Cea de-a doua proba a constat in interpretarea unor scenete in care, cate doi concurenti, jucau rolul unor indragostiti.

S-a trecut la definitivarea deciziilor luate de cei care, la inceputul galei, alesesera sa paraseasca competitia.

Primii intrati in camera de interviuri au fost George si mama sa, Virginia. Cei doi au intrat in direct, prin telefon, cu tatal lui George care i-a incurajat sa mai ramana in competitie. Aceasta incurajare venita de acasa se pare ca a fost decisiva in hotararea celor doi de a continua in competitie.

Doamna Maria si Laurentiu au intrat decisi in camera de interviuri. Spuneau raspicat ca isi doresc plecarea din emisiune, aducand ca principal argument starea lor precara de sanatate. Cei doi nu au fost induplecati nici de mama lui Laurentiu sa raman insa, acest lucru l-a facut Marianita, cea care a decis, pentru toti trei sa continue lupta pana la capat.

Ioana a discutat cu fratele sau despre subiectul serii dar si cu cea mai buna prietena a sa. Desi acestia au incurajat-o sa ramana, Ioana a hotarat sa plece acasa.

Andreea a fost foarte decisa in a profita de masura organizatorilor de a deschide poarta. Decizia ei fusese luata in urma cu cateva saptamani bune.

Edit a urmat-o imediat pe Ioana, chiar si dupa discutia avuta cu mama ei.

In ceea ce o priveste pe Diana, decizia a fost una extrem de simpla. Ea a fost sprijinita in ideea de a pleca chiar si de familia sa care a spus ca o asteapta acasa cu bratele deschise.