MIREASA PENTRU FIUL MEU, Gala 26 OCTOMBRIE 2013 cu Robert in rol negativ

Robert a fost eroul zilei de sambata in emisiunea Mireasa pentru fiul meu dar, din pacate pentru el, nu a fost unul pozitiv.

A fost dat inca un material in care acesta a mai facut un gest de violenta, de aceasta data, indreptat catre unul dintre colegii sai de comptitie.

Informat de Alin ca Laurentiu, prezent in casa fetelor, a sfatuit-o pe Diana sa renunte definitiv la cuplu, in cazul in care nu mai simte nimic pentru cel care ii fusese alaturi pana in urma cu cateva zile, Robert a avut un nou moment de furie maxima in urma caruia a aruncat cu papucii in directia mai tanarului sau coleg de competitie.

Acest gest nu avea cum sa ramana fara efect din partea realizatorilor emisiunii. Mirela Boureanu Vaida i-a chemat in emisiune pe parintii lui Laurentiu, acestia venind in platou alaturi de sotul doamnei Maria, bunicul celui amenintat de Robert.

Suparati pe atutudinea agresiva, familia lui Laurntiu i-a cerut explicatii lui Robert pentru cele intamplate in casa.

Acuzele familiei lui Laurentiu au fost indreptate si catre Andrei, alt concurent care s-a certat de mai multe ori cu nepotul doamnei Maria, fiind si el acuzat ca, la un moment dat, ar fi fost aproape de a savarsi gesturi violente la adresa lui Laurentiu.

Si Alin si George au avut cuvinte grele la adresa lui Laurentiu, majoritatea baietilor din casa afirmand ca acesta greseste pentru ca isi da prea mult cu parerea despre celelalte cupluri, in loc sa se focalizeze exclusiv pe relatia dintre el si Marianita.

Cursul discutiei a provocat insa si un gest extrem din partea lui Andrei. Acesta si-a scos inelul primit de la fosta sa iubita, Adina, l-a aruncat jos afirmand ca nu mai vrea sa auda de ea niciodata, gest intampinat cu aplauze din partea majoritatii celor prezenti in platou.

Gestul violent facut de Robert a fost urmat de clipe de cumpana din partea lui Laurentiu.

Dupa o noapte in care a refuzat sa se odihneasca, Laurentiu s-a decis sa scrie o scrisoare Comisiei de disciplina a emisiunii prin care isi cerea iesirea din competitie, motivatia sa fiind teama asupra integralitatii sale corporale.

Laurentiu si-a mentinut decizia si in timpul galei afirmand ca o iubeste mult pe Marianita si ca o va astepta si pe aceasta pana in momentul in care va iesi si ea din competitie.

Chiar si dupa vizionarea materialului in care Laurentiu a purtat discutia incriminata cu Diana, Robert si-a mentinut parerea ca astfel de dialoguri nu fac altceva decat sa puna presiune pe fosta sa iubita din casa.

Sursa foto: a1.ro