MIREASA PENTRU FIUL MEU. GALA 4 IANUARIE 2014. Partea 1

Gala de sambata, 4 ianuarie, a fost prezentata de Mirela Boureanu, la prima ei emisiune pe 2014. Dupa o scurta sceneta in care Traian si Andrei au interpretat roluri de gangsteri iar perechile lor, Corina si Cristina, roluri de politiste, a venit randul tombolei de Revelion la care fiecare concurent s-a bucurat de primirea unui cadou: iesiri in oras, mici accesorii, ore pe internet, de departe cel mai “castigat” fiind prezentatorul tombolei, Robert, caruia i-a fost sortit un tratament cosmetic pentru par.

Petrecerea de Revelion a debutat intr-un mod placut: cantece, dansuri, concerte sustinute de trupe din afara. Miezul noptii a adus insa si prima mare cearta.

Andrei, deranjat de un gest facut de Cristina, la adresa lui Grigore, s-a enervat la culme, provocand un imens scandal, pe parcursul caruia i-a reprosat iubitei sale ca nu il respecta suficient de mult. Dialogurile purtate pe un ton mai ridicat au continuat zeci de minute, Cristina recurgand si ea,la un moment dat,la un gest radical. Si-a scos inelul de logodna primit de la Andrei, fortand chiar o ruptura definitiva a relatiei.

Chiar si mai tarziu, cand furia trecuse si cei doi au inceput sa poarte un dialog calm, au iesit la suprafata carente mari ale vietii lor de cuplu. Andrei a concluzionat ca, desi intre ei este vorba de dragoste, nu se potrivesc, el fiind un om care stie ce vrea de la viata in timp ce Cristina, poate si datorita varstei, vede viitorul ca pe o joaca.

Prezentarea materialelor cu ei i-a gasit intr-o stare mult mai optimista. Ambii au recunoscut ca in urma acestor certuri incep sa se cunoasca mai bine, pe viitor existand promisiuni pentru rezolvarea neintelegerilor, pe un ton mai calm, fara a se recurge la violente verbale.

Urmatorul cuplu luat in colimator a fost cel dintre Raymond si Constantina, singurii care au produs un episod tensionat in emisiunea de vineri.

Au fost prezentate scene cu Raymond,in seara de Revelion, un Raymond mult mai relaxat ca de obicei, dispus la glume fata de ceilalti concurenti, una dintre ele, indreptata spre Oana, fiind interpretata ca exagerata.

Ieri, un mesaj al unui telespectator a afirmat ca Raymond a sarutat-o pe Oana, in timpul unui dans, insa prezentarea imaginilor a negat aceasta ipoteza.

Totul insa a deranjat-o pe Constantina, suparata pe Raymond pentru faptul ca nu i-a acordat suficienta atentie desi ea era suparata, in dormitor.

Desi nu a fost deloc un final pozitiv in discutia pornita in platou, cei doi au parut a se impaca, cel putin pentru moment.