Mireasa Pentru Fiul Meu, gala din 19 noiembrie: Dezvaluiri incendiare! Vezi ce s-a intamplat

Gala Mireasa Pentru Fiul Meu va avea loc marti, 19 noiembrie, la Antena 1, In preambul, concurentii nu se dau inapoi de la fel de fel de divergente, desi noua Casa in care locuiesc incepand de sambata le este tare draga.

In gala de marti a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu vom vedea noi dezvaluiri despre concurenti, insa pana atunci Gabi, eliminat sambata, a facut o marturisire uluitoare. El sustine ca majoritatea concurentilor veniti in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu urmaresc sa castige bani, adica premiul cel mare.

Diana: “Alin este un băiat care se ţine după fusta mamei!”

Mamele sunt foarte supărate pe fete, deoarece au purtat mai multe discuții jignitoare la adresa băieților.

Alin s-a aflat printre băieții despre care s-a vorbit, Diana afirmând despre acesta că este un băiat care ”se ține după fusta mamei sale”.

De asemenea, mama lui Alin susține că fetele i-a jignit pe băieți afirmând că sunt ”bădărani”.

Diana, către Robert: “Ești proprietatea mea! Nu vreau să vorbești cu alte fete!” 

Tachinările dintre Diana și Robert continuă. Aceasta este deranjată de prieteniile pe care le-a legat concurentul cu unele fete din Casă.

În plus, a afirmat că Robert este proprietatea ei, impunându-i ca atunci când vine în vizită în Casa Fetelor să nu vorbească cu nicio fată, deoarece nu suportă să-l vadă în preajma lor.

La rândul lui, Robert i-a spus fetei că își dorește să fie înțelegătoare.

Gabi, dezvăluiri incendiare: ”Multe fete au venit pentru premiu, nu ca să-și găsească alesul” 

Gabi, fostul concurent „Mireasă pentru fiul meu”, care a părăsit competiția sâmbătă, păstrează legătura cu fanii săi, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Acesta a ținut să le mulțumească susținătorilor pentru că i-au fost aproape în această perioadă și, în același timp, a împărtășit câteva impresii despre timpul petrecut în Casă: ”A fost o experiență de viață cu adevărat interesantă, timp în care am legat câteva prietenii, pe care cu siguranță le voi suda în afara competiției”.

De asemenea, nu le-a uitat nici pe concurente, despre care a spus că ” sunt multe care au venit pentru a se afirma și pentru premiu. Doar câteva fete își doresc cu adevărat să se mărite”.

În plus, persoanelor care îl critică intens le-a transmis că nu îl afectează spusele lor, ci îl amuză.

De când a plecat din Casă, Gabi a fost asaltat de numeroși susținători și a atins rapid, limita de 5000 de prieteni pe care îi poate avea o persoană pe rețeaua de socializare.