Mireasa Pentru Fiul Meu, gala din 9 noiembrie: Cine pe cine cere in casatorie!

Mireasa Pentru Fiul Meu, 9 noiembrie: Gala Mireasa Pentru Fiul Meu de sambata este incarcata de suspans si emotii. Florin este protagonitul mai multor discutii contradictorii, iar Cristina si Andrei sunt surprinsi in momente pline de tandrete. Cine pe cine va cere astazi in casatorie, ramane sa aflam in gala de la ora 17.00.

In editia de ieri Mireasa Pentru Fiul Meu, Traian a fost suparat din cauza prieteniei dintre Corina si Oana. Traian si Corina nu reusesc sa ajunga la un consens si nu se pot bucura de timpul petrecut impreuna.

De aceasta data, concurentul este deranjat ca iubita lui le impartaseste fetelor problemele care apar intre ei, in loc sa vorbeasca cu el.

”Ai stricat totul. Nu poti sa zici ca n-a fost bine si frumos. Eram fericiti”, i-a reprosat Corinei.

Barbatul i-a cerut acesteia sa fie discreta, oferindu-i prietenia lui. Ba mai mult, Traian este deranjat de faptul ca atunci când nu se inteleg, ceilalti concurenti intervin in relatia lor.

Andreea, sfatuita sa-si indrepte atentia catre Alin 

Andreea a fost rasfatata zilei. Dupa ce a primit un buchet de flori si un mesaj de incurajare, concurenta a vorbit cu tatal ei.

Acesta i-a transmis, in direct, prin telefon, sa-si indrepte atentia catre Alin:”Nu ai niciun motiv sa vrei sa parasesti competitia. Fii puternica.

Acorda-i o sansa lui Alin. Acorda-si tie o sansa.”

Tatal Andreei l-a placut pe Alin din prima clipa si considera ca cei doi se potrviesc foarte mult.

Constantina, suparata ca cineva i-a consumat detergentul 

Atunci cand a vrut sa-si puna la spalat hainele, Constantina a descoperit cu stupoare ca nu mai are detergent.

Tânara a fost deranjata de incident, mai ales ca nimeni nu-i ceruse permisiunea de a-l folosi.

La rândul lor, si ceilalti concurenti din casa au marturisit ca se confrunta cu aceasta problema si anume, disparitia produselor personale.

Robert si Gabi: Ceilalţi baieţi nu fac si nici nu menţin curaţenia! 

Multi dintre baietii din casa ”Mireasa pentru fiul meu” sunt foarte rasfatati. Pentru ca nu s-au deranjat sa participe la curatenie, le-au venit in ajutor doamnele.

Atunci când trebuiau sa faca curat, concurentii au ales sa joace fotbal. Totusi, ei si-au rugat mamele sa deretice prin casa, insa Robert si Gabi au fost deranjati de aceasta situatie.

Cei doi au marturisit ca baietii nu fac si nici nu mentin ordinea. Chiar si mamele s-au aratat uimite de modul in care au gasit imobilul.