MIREASA PENTRU FIUL MEU, GALA INCENDIARA! Cele mai tari momente orchestrate de Mirela Boureanu Vaida. VIDEO

MIREASA PENTRU FIUL MEU, GALA INCENDIARA! Andrei, Raymond si Laurentiu au fost nevoiti sa treaca prin momente nu prea placute in gala Mireasa Pentru Fiul Meu de marti, 26 noiembrie. Trebuie spus ca Andrei s-a dovedit un lider de succes, dupa ce a adus echipei sale suma de 5.000 de lei, dupa ce a reusit sa treaca de cele sase probe de foc.

MIREASA PENTRU FIUL MEU: In gala de marti, concurentii au fost provocati la probe diferite, unele dezgustatoare, altele romantice. Au fost nevoiti sa manance cat mai multe prajituri, sa sparga baloane cu ajutorul corpurilor sau sa serveasca cocktailuri gretoase.

Dar sa vedem care au fost cele mai importante momente din gala Mireasa Pentru Fiul Meu.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina: Relatia dintre Alin si Oana este perceputa gresit! Ei ar trebui sa inceteze sa se tachineze!

Constantina sustine ca Oana si Alin, care au o frumoasa relatie de prietenie, sunt perceputi altfel de catre telespectatori.

Aceasta considera ca faptul ca petrec mult timp impreuna si se tachineaza ii determina pe cei de afara sa spere ca va exista o relatie intre ei.

Ba mai mult, aceasta i-a sfatuit sa-si puna ordine in ganduri si sa se distanteze un pic, pentru ca atitudinea lor sa nu fie perceputa gresit.

MIREASA PENTRU FIUL MEU.  Moment incendiar in Casa: Concurentii, provocati sa sparga baloane cu ajutorul corpurilor

Dupa ce le-au testat conditia fizica, echipa de la ”Mireasa pentru fiul meu” le-au pregatit concurentilor o proba mai romantica, cu baloane.

Acestia au trebuit sa umfle baloane, pe care cuplurile din Casa sa sparga cat mai multe cu ajutorul trupurilor, in doua minute.

Cine a castigat aceasta proba, afla in clipul de mai sus!

MIREASA PENTRU FIUL MEU.  Trei concurenti, provocati sa ”impietreasca” pe ritmuri dansante

Un pas catre premiul de 5.000 de lei a fost proba statuie. Astfel, cei trei lideri au fost nevoiti sa numeasca alti reprezentanti.

Andrei, Robert si Alin au fost desemnati sa ramana in pozitia in care se aflau atunci cand a fost difuzata o melodie.

Cine a rezistat o perioada mai indelungata si a castigat aceasta proba, afla in clipul de mai sus!

MIREASA PENTRU FIUL MEU.  “Cocktail special”, o experienta deosebit de dezgustatoare

Andrei, Raymond si Laurentiu au fost pacaliti sa serveasca un cocktail gretos, preparat din ochi, limba, creier, rinichi, ce miroasea ingrozitor.

in realitate, bautura continea doar ridichi, iaurt, fasole, germeni de soia si fasole.

Daca au reusit sa treaca peste repulsia provocata de acest cocktail dezgustator, afla in clipul de mai sus!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei, un lider de succes! A adus echipei sale suma de 5.000 de lei

Primul concurs din Gala a luat sfarsit. Echipa verde, condusa de Andrei, a reusit sa acumuleze 10 puncte si a castigat cei 5.000 de lei pusi in joc.

Andrei si ceilalti membrii ai echipei sale au iesit invingatori in aceasta seara, dupa ce au reusit sa treaca de cele sase probe ”de foc”.

Pentru ca au avut de ales intre a vedea un film in Casa sau sa pastreze banii, acestia au ales sa mearga la cumparaturi, cu doar 10 la suta din suma castigata, mai exact 500 de lei.