MIREASA PENTRU FIUL MEU, GALA SAPTAMANALA 5 NOIEMBRIE 2013 . Noi eliminari din competitie!

Gala de marti, 5 noiembrie a emisiunii Mireasa pentru fiul meu a debutat intr-o nota tensionata din cauza faptului ca doamna Maria a provocat un mare scandal deoarece a fost imiedicata sa se odihneasca pe timpul noptii.

Andreea si Claudia, in rol principal dar secondate de Ioana, Diana si Cristina, au intrat in casa mamelor, la ora 4 dimineata, pentru a lua din bomboanele doamnei Rodica, primite de acesta de ziua ei.

Galagia facuta de acestea au trezit-o pe Maria care nu a apucat sa se odihneasca foarte bine, motiv pentru care si-a facut bagajul, la ora 5 dimineata, pentru a parasi casa.

Nu i s-a permis acest lucru motiv pentru care toata ziua a tinut un fel de silentio stampa, refuzand sa mai comunice cu ceilalti concurenti.

Este prezentata relatia dintre Traian si Corina. Cu suisuri si coborasuri, cei doi inca nu stiu inca viitorul dintre ei.

In platou a fost prezenta mama Corinei pentru a-si incuraja fata. Are cuvinte de lauda la adresa lui Train si mai ales a mamei sale insa Corina are anumite indoieli fata de Traian.

Traian ii reproseaza Corinei ca nu are suficienta incredere in el, banuind ca acesta mai are insa sentimente fata de Constantina.

Este adus in emisiune si Florin, ultimul prieten de afara al Corinei, cu care aceasta s-a intalnit de mai multe ori fara insa a-si concretiza o relatie foarte serioasa. Aceasta a fost prezent in platou pentru a trage un semnal de alarma asupra felului de a fi al lui Train, considerat total nepotrivit pentru Corina.

Desi Florin a recunoscut ca nu el ar putea fi alesul Corinei, a afirmat ca si Traian este departe de a fi sursa de fericire pentru frumoasa blonda.

Moment emotionant in momentul in care prin telefon a sunat tatal lui Traian. L-a incurajat pe Traian sa-si indrepte sentimentele catre Corina, o fata deosebita si care i s-ar potrivi.

Mesaje din partea surorii Cristinei si prietenei cele mai bune a acesteia. Cele doua fete o incurajeaza sa concretizeze posibila relatie care se contureaza cu Andrei.

Andrei si Cristina au iesit impreuna in parcul de distractii si ambii au martirisit ca s-au simtit bine impreuna si ca simt o adtractie unul fata de celalalt fara insa a dori sa grabeasca lucrurile catre o noua relatie.

Gabi a intervenit si el in discutie marcat de faptul ca fosta sa iubita pare a fi decisa sa formeze un cuplu cu Andrei.

Cristina ii promisese ca nu va mai forma un cuplu in casa si Andrei ar fi spus in mai multe randuri ca nu se implica in viata altor cupluri motiv pentru care Gabi este profund dezamagit de ceea ce se intampla in acest moment.