MIREASA PENTRU FIUL MEU. Gina nu a intrat inca in posesia automobilului de lux castigat in competitie

Se spunea ca Gina, fosta concurenta a sezonului al treilea, eliminata din competitie cu o saptaman inainte de o finala, a fost cea mai castigata persoana a stagiunii trecute.

Remarcile se refereau la partea financiara caci din punct de vedere sentimental Gina nu a avut norocul de a-si gasi jumatatea in timpul show-ului matrimonial.

Castigul Ginei a fost reprezentat de automobilul de lux castigat in urma unui concurs care a testat rabdarea si ambitia concurentilor din Casa.

Realitatea avea insa sa contrazica asteptarile Ginei. Desi moderatoarea Mirela Boureanu Vaida ii promisese Ginei ca impozitul aferent castigarii premiului si inscrierea masinii pe numele fostei concurente vor ramane in grija stafului, adevarul avea sa fie altul.

Gina a plecat acasa fara premiul castigat, pentru moment fiind in imposibilitatea de a achita banii aferenti taxelor. In acest moment, automobilul se gaseste inca in parcarea de la Stefanesti, producatorii acestei emisiuni dovedind inca o data ca de la ceea ce se vede si se aude la televizor, pana la realitate, este o mare diferenta.