MIREASA PENTRU FIUL MEU. GRIGORE a fost atentionat de parintii Marianei sa renunte la copilarii

Cuplul Mariana-Grigore a avut parte duminica de un soc mai putin placut din partea parintilor Marianei care i-au cerut iubitului acesteia, pe un ton agresiv, sa renunte la imaginea copilaroasa si sa constientizeze ca in curand va fi cap de familie si ca implicit va trebui sa abordeze totul cu mai multa seriozitate.

Si Mariana ii atrasese atentia, in mai multe randuri, de acest lucru insa, de fiecare data, dupa cateva ore in care parea alt om, Grigore revenea la “forma lui” de baza.

De aceasta data lucrurile par insa schimbate atata timp cat reprosurile au venit din partea familiei Marianei. De alfel, chiar si Mariana a marturisit ca Grigore este un alt om, incepand de duminica, fara a specifica daca aceasta noua realitate este una benefica.

A facut-o insa Grigore care a recunoscut ca va face eforturi pentru a face “ceea ce trebuie facut” insa totodata a recunoscut ca Mariana nu este deloc fericita langa “noul Grigore”.

Mirela Boureanu Vaida: “Mariana, de duminica il simti pe Grigore schimbat?”

Mariana: “Da.”

Mirela: “Si iti este mai bine asa?”

Mariana nu a raspuns insa a dat din cap a negatie.

Grigore: “Momentan nu ne este bine pentru ca suntem putin tristi pentru cele intamplate duminica. Mariana plange de atunci intr-una.”

Mirela: “Simti ca Grigore sufera?”

Mariana: “Intr-un fel da. Eu nu i-am spus sa nu faca glume dar sa nu mai exagereze.”