MIREASA PENTRU FIUL MEU. In timp ce Oana se distra cu Alin, Laur se juca cu masinuta

Nou moment delicat intre Laur si Oana, provocat de pozele facute de bruneta, pe umerii lui Alin, in timpul vizitei la piscina facute in ziua in care Laur fusese pedepsit la “domiciliu”.

In timp ce multi au marsat pe ideea ca Oana a gresit prin comportamentul sau care ar putea fi foarte usor interpretat de fani, Laur a subliniat faptul ca singura sa suparare este faptul ca iubita lui s-a simtit bine si nu s-a cenzurat deloc, in lipsa partenerului.

Si Mirela Boureanu a marsat pe aceasta idee insa Oana a avut mereu de facut completari in favoarea sa. Desi s-a invinovatit, prin toate cunvintele spuse, Oana a incercat sa minimalizeze cele intamplate, concluzionand, de altfel, ca Luar nu are foarte multe motive de suparare.

Mirela: “Cand stiai ca Laur este acasa pedepsit nu te gandeai ce-o face ala saracul? Ma gandesc la el…Ma doare ceva in suflet? Nu ma distrez la fel ca si cum ar fi langa mine.”

Oana: “Eu stiam ca e aici, l-am strigat de nu stiu cate ori la gard ca sa-mi raspunda daca pot sa plec la piscina.”

Oana a incercat sa indulceasca repercursiunile aducand aminte de surpriza pe care i-o pregatise lui Laur inainte de plecare insa a fost vizibila dezamagirea partenerului ei.

Oana: “Cand eram acolo ma gandeam ca Laur va fi bucuros pentru surpriza pe care i-am pregatit-o apoi ma gandeam ca sunt fraiera ca am stricat totul. O sa vin acasa si nu o sa mai conteze nimic din ce am facut inainte. Cred ca am dat cu bata-n balta.”

Poate ca daca ar fi fost afara, Laur s-ar fi dus si el la “altele” insa, in conditiile date, s-a multumit sa-si indulceasca amarul in alt fel, moderatoarea show-ului punand punctul pe “I”.

Mirela: “Ca sa nu se simta singur, l-ai lasat singur cu niste petale, s-a jucat cu petalele, le-a smotocit.”

Oana: “S-a jucat cu masinuta.”

Mirela: “El s-a jucat cu masinuta si tu te-ai jucat cu Alin.”