Mireasa pentru fiul meu. Inca o sustinatoare importanta face publica despartirea de cuplul Oana-Laur

Oana si Laur formeaza nu numai cel mai tanar cuplu ramas in Casa de la Mireasa pentru fiul meu ci si cel mai dinamic, in ultimele saptamani.

S-au bucurat de sprijinul unor fani destul de influenti pe retelele de socializare dintre care Eva P. si Ruxandra au fost cei mai cunoscuti.

Din diverse motive, ambele sustinatoare ale cuplului au renuntat in a mai incuraja relatia celor doi, insa, daca in cazul Evei totul s-a transformat intr-o razbunare, dupa trecerea in tabara lui Raymond si a Constantinei, Ruxandra a preferat sa se retraga definitiv din cadrul fanilor activi ai emisiunii.

Mai mult decat atat, Ruxandra a trimis o scrisoarea emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” in care-si exprima nemultumirea in ceea ce priveste comportamentul celor doi.

Ruxandra regreta ca a investit timp si bani pentru Oana si Laur si spune ca cei doi au facut afirmatii denigratoare la adresa ei.

“Pretentiile sunt foarte mari pentru sustinerea noastra. Se exagereaza! Din urma cu 2-3 saptamâni se stia ca nu vrea sa ne mai sustina. De ce ai mai dat interviu la mare, daca nu vroiai sa apari la camera? O sa fiu transparent”, a spus Laur, in cadrul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”.

Ruxandra a vorbit si despre zvonurile conform carora intre ea si Laur ar fi existat o idila, in perioada in care l-a gazduit la ea, in Mangalia.

“Nu vreau sa am o atitudine ofensiva la adresa ta. I-am spus Oanei ca Laur a fost la mine la Mangalia. Nu ma intereseaza daca am credibilitate. Ma retrag din tot, nu mai sustin pe nimeni. Nu vreau sa se mai aduca numele meu in discutii. Cei care urmaresc emisiunea, au inteles varianta urata. Nu vreau sa mai continui cu acest context al emisiunii. Discutiile dintre Oana si Laur au dus la crearea de materiale si la o imagine urâta asupra mea”, a declarat Ruxandra, prin telefon, la Antena 1.