MIREASA PENTRU FIUL MEU. LAUR: M-am certat cu Oana din cazua biletelor venite de afara

Confruntare de zile mari in timpul emisiunii desfasurate marti in direct. Dupa un material in care numele ei a fost rostit intr-un mod mai putin placut, Ruxandra, vechea admiratoare a cuplului Oana-Laur, a tinut sa aiba un drept la replica, insa convorbirea telefonica s-a trasformat intr-un sir de acuze venit din ambele directii.

La scurt timp, dialogul s-a indreptat spre tema biletului trimis de fana Oanei, in urma cu mai multe saptamani.

In dialog a intervenit Laur care a acuzat-o pe Ruxandra ca acel bilet a contribuit decisiv la tensionarea relatiei pe care o are cu Oana.

Laur: “Tu i-ai trimis un bilet Oanei in care i-ai spus anumite lucruri. De aceea nu v-am mai suportat pe niciuna. Le-ai jignit pe sustinatoarele noastre adevarate.”

Ruxandra: “Eu nu am sunat ca sa revenim la acel bilet. Tot ce am scris acolo imi asum. Motivul pentru care am sunat este ca am auzit cum vorbesc despre mine. Ma intriga ca Oana nu a avut incredere in mine punandu-i tot felul de intrebari lui Laur in legatura cu ce s-a intamplat intre noi.”

Dupa foarte mult timp, Oana i-a dat dreptate lui Laur, in detrimentul sustinatoarelor ei din spatele ecranelor.

Oana: “Pai eu ce sa mai cred cand imi dai bilet si apoi dai mesaj ca mi-ai trimis bilet stiind ca-mi faci rau. De la biletele astea mi se trage Ruxandra. Trebuia sa fac exact ceea ce simteam fara informatiile de afara.”

Multumit ca iubita lui ii era in asentiment, Laur a tras concluziile pe care spera sa le poata spuna in direct de foarte mult timp.

Laur: “Din cauza asta s-au intamplat toate certurile dintre mine si Oana. V-ati jucat cu mintea Oanei. Asta ati vrut tot timpul sa fiti voi la butoane acolo in spate sa spuneti Oanei ce sa faca. Oana trebuia de la inceput sa nu aiba incredere in voi si ma asculte doar pe mie si iesea bine.”